1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Bak uw seizoenstaarten

Een workshop van 2,5 uur met Anaïs

Leren banketbakken

Uw twee bloementaartjes

€ 85

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 2u30
  • 4 tot 10 deelnemers
  • 15 jaar min.
  • Bereid u voor om uw smaakpapillen wakker te schudden met Anaïs! 

    Gedurende 2,5 uur krijgt u de gelegenheid om uw basistechnieken te leren of te perfectioneren. U wordt begeleid in de wereld van de patisserie en maakt prachtige seizoenstaarten. 

    U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken. 

    Vervolgens maakt u kennis met de verschillende bereidingen en technieken zoals taartvulling, het maken en in een spuitzak doen van een romige ganache of het maken van een mousse van het seizoen. 

    Afhankelijk van het seizoen zullen de recepten veranderen, maar uw taarten zullen altijd heerlijk zijn, dat is zeker! 

    U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig! 

    Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden. 

    U vertrekt met twee bloementaarten en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.

    Locatie van de workshop

    Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Taal van de workshop

    Français

    Wecandoo - Ontmoet Anaïs

    Ontmoet Anaïs

    Patissier

    Sinds haar kindertijd is Anaïs al liefhebber van het maken van gebak! Na een carrière als landschapsarchitecte is zij het pad van de lekkernijen ingeslagen om haar zoete dromen te vervullen. 

    Zij heeft haar opleiding gevolgd op verschillende manieren, waaronder een lange stage bij Marc Ducobu in Waterloo. In augustus 2014 lanceerde de getalenteerde patissier Cokoa, een klein productieatelier in Elsene waar creatie, smaken en beleving de sleutelwoorden zijn! Jong en oud kunnen elk seizoen genieten van de gezonde, met liefde bereide producten. Haar sprankelende persoonlijkheid wordt weerspiegeld in haar delicate creaties waarin gebak en bloemen samenkomen om delicatessen te creëren die even mooi als lekker zijn.

    In september 2021 heeft ze haar zaak verder uitgebreid met het 'Cokoa lab', een academie voor patisserie, om haar passie door te geven. Het is een ruim atelier van 80 m², met een grote tuin om van de zon te genieten. Internationale patissiers, gespecialiseerde ambachtslieden en zijzelf leiden op creatieve wijze gezellige sessies over patisserie.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 85

    per persoon