De workshop in detail
Bereid u voor om uw smaakpapillen wakker te schudden met Anaïs!
Gedurende 2,5 uur krijgt u de gelegenheid om uw basistechnieken te leren of te perfectioneren. U wordt begeleid in de wereld van de patisserie en maakt prachtige seizoenstaarten.
U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken.
Vervolgens maakt u kennis met de verschillende bereidingen en technieken zoals taartvulling, het maken en in een spuitzak doen van een romige ganache of het maken van een mousse van het seizoen.
Afhankelijk van het seizoen zullen de recepten veranderen, maar uw taarten zullen altijd heerlijk zijn, dat is zeker!
U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig!
Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden.
U vertrekt met twee bloementaarten en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.
Locatie van de workshop
Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).
Extra informatie
Taal van de workshop
Français
Geen beoordeling
Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.
€ 85
per persoonDe nieuwsbrief over handwerk
Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...
Contact
De taal veranderen