Onze workshops Sieraden

Goud in de handen. Ontdek hier hoe u mooie creolen, ringen, een parelsnoer, hoofdsieraden maakt... kortom, iets dat perfect bij u past en dat samen met onze ambachtslui wordt gemaakt.

[object Object]
  1. Wecandoo

  2. /

  3. Alle workshops

  4. /

  5. Juwelen

EEN WECANDOO WORKSHOP CADEAU GEVEN

Aardewerk, leer of metaal? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt?
Vind uw ideale ervaring of laat de ander kiezen uit honderden workshops.

U hebt 2 jaar de tijd om de ervaring te reserveren of hem in te ruilen voor iets anders. Die garantie geven wij bij Wecandoo!

Inleiding tot het maken van sieraden in een workshop sieraden maken

Werkplaats sieraden maken van alle materialen

Voor Moederdag, een verjaardag of om jezelf te trakteren, kom een ??ring, een ketting of zelfs een speld maken in een sieradenatelier . Je maakt kennis met het maken van handgemaakte sieraden van metaal, glas, steen.

Zoek een atelier voor kostuumjuwelen om een ??ring, een metalen armband te maken

Maak je ring van metaal . Neem de roller in de hand om de metalen plaat te verdunnen, de bocfil om hem te beitelen en vorm vervolgens je ring op de triboulet. Knijp je ring met een steen door de ring en de ring met de soldeerbout in elkaar te zetten. Wil je een armband of een bangle? Schakel over naar het ontwerp in zilver of messing. Geef het een materieel effect met hameren. Je vakman leert je hoe je de kleine juweliershamer moet gebruiken. De messing armband kan worden verguld met fijn goud. Voor de materiaalkeuze, informeer naar de prijzen op de dag van de training.

Cursus sieraden maken om pins te maken

Deelnemers ontmoeten elkaar voor een DIY workshop sieraden en pins maken. Je maakt kennis met artistiek snijwerk. Je tekent het patroon van je sieraad of volgt een patroon. Vervolgens pak je de bocfil om de vorm uit te snijden, dan de vijlen om te polijsten en tenslotte de brander om het lassen te doen om de punt van de pin te bevestigen.

Workshops voor het maken van kettingen en hangers

< p>Breng licht in je nek met een uniek stuk. Leer hoe u uw hanger in steen kerft, een ontwerper of maker begeleidt u in uw gebaren. Kies uit stenen van verschillende maten en kleuren en teken vervolgens de vorm van je hanger. Dankzij het gereedschap van de steenbeeldhouwer, creëer je je eigen juweel van het materiaal. Ga door met polijsten voor de afwerking en hang je hanger aan een ketting.

Oorbellen maken in een workshop voor het maken van kostuumjuwelen

Word lid van een ambachtelijke juwelier in zijn prachtige werkplaats om zijn passie te delen. Creëer de vorm van de oorbellen van uw keuze, oorringen, discrete studs of hangers in glas, email of gehamerd metaal. Met een glaszetter maak je glaskralen voor je oren. Gebruik de boorkop om een ??bal te maken, het geheim zit in de beweging van de handen.