1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Landbouw

Kennis

Onze workshops stadslandbouw

De natuur is binnen handbereik met onze workshops stadslandbouw! Ontdek bijenteelt, permacultuur, wijnbouw, tuinbouw, kaas maken en vele andere beroepen tijdens deze inleidende cursussen. Maak kennis met lokale producenten die de omgeving in de buurt van onze steden promoten!

Wecandoo - Onze workshops stadslandbouw

Meer dan 391 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Workshop stadslandbouw en biodiversiteit: tuinen in de stad

Ontdek Urban Farming: doe een workshop voor stadstuinieren!

Ben je ge√Įnteresseerd in stadslandbouw en wil je leren hoe je een stedelijke oase cre√ęert op je balkon of dakterras? Onze interactieve workshop stadslandbouw biedt volwassenen en kinderen de kans om de basisprincipes van stadslandbouw onder de knie te krijgen.

Stadslandbouw workshop: groenten kweken in de stad

Leer hoe je verse groenten zoals tomaten, paprika's en kruiden kweekt, zelfs als je in het hart van bijvoorbeeld Amsterdam of Antwerpen woont. Onze hands-on stadslandbouw workshop is perfect voor beginners en biedt stap-voor-stap instructies om je eigen voedsel te verbouwen op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Hydrocultuur systemen: toekomst van stedelijk tuinieren

Benieuwd naar hydrocultuur? Deze moderne landbouwtechniek waarbij geen aarde nodig is, wordt uitgebreid behandeld in onze workshop. Het is een schone en effici√ęnte manier van tuinieren, ideaal voor stedelijke settings. Kom en ontdek hoe je met enkel water, licht en mineralen een overvloedige oogst kunt realiseren.

Familievriendelijke stadslandbouw activiteiten

Deze workshop is ontworpen voor het hele gezin. Kinderen zullen genieten van de ervaring om te leren waar hun eten vandaan komt en kunnen meedoen zonder bang te zijn voor vieze kleren. Onze stadslandbouw methoden zijn veilig, schoon en vooral leuk voor jong en oud.

Duurzaam stadsleven: permacultuur en biodiversiteit

Begrijp de cruciale rol die stadslandbouw speelt in de bevordering van biodiversiteit en duurzaam leven in [Jouw Stad]. Onze workshop laat zien hoe permacultuur principes kunnen leiden tot een zelfvoorzienend bestaan, terwijl ze bijdragen aan een groenere en meer leefbare stad.

Neem deel aan onze stadslandbouw workshop in steden zoals Antwerpen en Amsterdam en zet je eerste stap naar een groener leven. Boek nu en transformeer je woonruimte in een productieve stadsboerderij!