1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Maak een seizoensdessert

Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 1 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 2 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 3 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 4 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 5 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 6 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 7 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 8 - Wecandoo

Een workshop van 3 uur met Anaïs

Leren banketbakken

Uw bloemendessert van het seizoen voor 2 tot 3 personen

€ 95

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • 4 tot 10 deelnemers
  • Tot 10 mensen voor een privatisering
  • Als u zich altijd al eens hebt willen verdiepen in de wereld van de patisserie, dan is deze workshop echt iets voor u! 

    Tijdens deze workshop met de sprankelende Anaïs, maakt u een seizoensdessert met professionele technieken. 

    U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken. 

    Wat staat er op het programma? Allerlei bereidingen om de smaakpapillen te prikkelen: een delicate mousse, een romige vulling, een zacht koekje en een prachtig glazuur! De recepten zullen variëren naargelang het seizoen. 

    U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig! 

    Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden. 

    U vertrekt met uw eigen bloemendessert voor 2 tot 3 personen en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.

    Locatie van de workshop

    Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Taal van de workshop

    Français

    Ontmoet Anaïs - Wecandoo

    Ontmoet Anaïs

    Patissier

    2 beoordelingen

    Virgou D
    VD

    Virgou D

    8/17/2023

    Super expérience hier soir! On n'a pas le temps de s'ennuyer, c'est très agréable de sortir un tel résultat aussi rapidement. Aucun regret, ça vaut vraiment la peine! Encore merci

    Sophie D
    SD

    Sophie D

    6/18/2023

    Super après-midi découverte des entremets de Cokoa. Quel plaisir de découvrir step by step comment concevoir ces gâteaux. Anaïs nous partage son amour de la pâtisserie avec patience et gentillesse. Quelle fierté que de montrer à notre famille nos magnifiques entremets et quel plaisir que de les déguster ! Merci !!!

    Misschien vind je dit ook leuk...

    Bekijk alle ervaringen
    Bak uw seizoenstaarten

    Eten 

    Bak uw seizoenstaarten 

    € 85

    2u30 Brussel, Ukkel  

    Bak uw eigen macarons

    Eten 

    Bak uw eigen macarons 

    € 80

    2u30 Brussel, Ukkel  

    Maak uw eigen kimchi

    Eten 

    Maak uw eigen kimchi 

    € 59

    3u Brussel, Laken  

    Zelf hete saus maken

    Eten 

    Zelf hete saus maken 

    € 45

    2u Brussel, Laken  

    Leer hoe azijn wordt gemaakt

    Eten 

    Leer hoe azijn wordt gemaakt 

    € 39

    2u Brussel, Laken  

    Leer koken met koji

    Eten 

    Leer koken met koji 

    € 45

    2u Brussel, Laken  

    Maak als groep je eigen hete sauzen

    Eten 

    Maak als groep je eigen hete sauzen 

    € 45

    2u Brussel, Laken  

    Vorm uw eigen zandkoekjes

    Eten 

    Vorm uw eigen zandkoekjes 

    € 65

    2u30 Brussel, Saint-Géry  

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen

    Eten 

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen 

    € 325

    2d Brussel, Elsene  

    Verbeter uw zuurdesem bakvaardigheden - Niveau 2 - 2

    Eten 

    Verbeter uw zuurdesem bakvaardigheden - Niveau 2 - 2 

    € 325

    2d Brussel, Elsene  

    Make your own organic sourdough baguette

    Eten 

    Make your own organic sourdough baguette 

    € 70

    3u Brussel, Elsene  

    Create your own organic breads and focaccias

    Eten 

    Create your own organic breads and focaccias 

    € 70

    3u Brussel, Elsene  

    € 95

    per persoon
    Wecandoo

    Wecandoo geeft iedereen de kans om een workshop te ervaren in het atelier van een lokale ambachtsman of -vrouw, om samen een eigen unieke creatie te maken. Een bijzondere ervaring waar je een vaardigheid kan ontdekken met gepassioneerde vakmensen en je eigen creativiteit kunt laten spreken.

    Wecandoo

    De nieuwsbrief over handwerk

    Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...

    Volg ons

    De taal veranderen