De workshop in detail
Als u zich altijd al eens hebt willen verdiepen in de wereld van de patisserie, dan is deze workshop echt iets voor u!
Tijdens deze workshop met de sprankelende Anaïs, maakt u een seizoensdessert met professionele technieken.
U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken.
Wat staat er op het programma? Allerlei bereidingen om de smaakpapillen te prikkelen: een delicate mousse, een romige vulling, een zacht koekje en een prachtig glazuur! De recepten zullen variëren naargelang het seizoen.
U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig!
Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden.
U vertrekt met uw eigen bloemendessert voor 2 tot 3 personen en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.
Locatie van de workshop
Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).
Extra informatie
Taal van de workshop
Français
2 beoordelingen
Sophie D
6/18/2023
Super après-midi découverte des entremets de Cokoa. Quel plaisir de découvrir step by step comment concevoir ces gâteaux. Anaïs nous partage son amour de la pâtisserie avec patience et gentillesse. Quelle fierté que de montrer à notre famille nos magnifiques entremets et quel plaisir que de les déguster ! Merci !!!
€ 95
per persoonDe nieuwsbrief over handwerk
Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...
Contact
De taal veranderen
Virgou D
8/17/2023
Super expérience hier soir! On n'a pas le temps de s'ennuyer, c'est très agréable de sortir un tel résultat aussi rapidement. Aucun regret, ça vaut vraiment la peine! Encore merci