1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Maak een seizoensdessert

Een workshop van 3 uur met Anaïs

Leren banketbakken

Uw bloemendessert van het seizoen voor 2 tot 3 personen

€ 95

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 3u
  • 4 tot 10 deelnemers
  • 15 jaar min.
  • Als u zich altijd al eens hebt willen verdiepen in de wereld van de patisserie, dan is deze workshop echt iets voor u! 

    Tijdens deze workshop met de sprankelende Anaïs, maakt u een seizoensdessert met professionele technieken. 

    U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken. 

    Wat staat er op het programma? Allerlei bereidingen om de smaakpapillen te prikkelen: een delicate mousse, een romige vulling, een zacht koekje en een prachtig glazuur! De recepten zullen variëren naargelang het seizoen. 

    U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig! 

    Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden. 

    U vertrekt met uw eigen bloemendessert voor 2 tot 3 personen en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.

    Locatie van de workshop

    Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Taal van de workshop

    Français

    Wecandoo - Ontmoet Anaïs

    Ontmoet Anaïs

    Patissier

    Sinds haar kindertijd is Anaïs al liefhebber van het maken van gebak! Na een carrière als landschapsarchitecte is zij het pad van de lekkernijen ingeslagen om haar zoete dromen te vervullen. 

    Zij heeft haar opleiding gevolgd op verschillende manieren, waaronder een lange stage bij Marc Ducobu in Waterloo. In augustus 2014 lanceerde de getalenteerde patissier Cokoa, een klein productieatelier in Elsene waar creatie, smaken en beleving de sleutelwoorden zijn! Jong en oud kunnen elk seizoen genieten van de gezonde, met liefde bereide producten. Haar sprankelende persoonlijkheid wordt weerspiegeld in haar delicate creaties waarin gebak en bloemen samenkomen om delicatessen te creëren die even mooi als lekker zijn.

    In september 2021 heeft ze haar zaak verder uitgebreid met het 'Cokoa lab', een academie voor patisserie, om haar passie door te geven. Het is een ruim atelier van 80 m², met een grote tuin om van de zon te genieten. Internationale patissiers, gespecialiseerde ambachtslieden en zijzelf leiden op creatieve wijze gezellige sessies over patisserie.

    2 beoordelingen

    Virgou D
    VD

    Virgou D

    8/17/2023

    Super expérience hier soir! On n'a pas le temps de s'ennuyer, c'est très agréable de sortir un tel résultat aussi rapidement. Aucun regret, ça vaut vraiment la peine! Encore merci

    Sophie D
    SD

    Sophie D

    6/18/2023

    Super après-midi découverte des entremets de Cokoa. Quel plaisir de découvrir step by step comment concevoir ces gâteaux. Anaïs nous partage son amour de la pâtisserie avec patience et gentillesse. Quelle fierté que de montrer à notre famille nos magnifiques entremets et quel plaisir que de les déguster ! Merci !!!

    € 95

    per persoon