1. /
  2. /
  3. /
  4. /

Maak een seizoensdessert

Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 1 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 2 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 3 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 4 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 5 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 6 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 7 - Wecandoo
Maak een seizoensdessert - Afbeelding nr. 8 - Wecandoo

In het kort

undefined Anaïs
uA

Duik in de wereld van de patisserie en maak een heerlijk seizoensdessert met Anaïs, patissière

3u van ontdekking met Anaïs

Leren banketbakken

Uw bloemendessert van het seizoen voor 2 tot 3 personen

€ 95

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • 4 tot 10 deelnemers
  • Tot 10 mensen voor een privatisering
  • Als u zich altijd al eens hebt willen verdiepen in de wereld van de patisserie, dan is deze workshop echt iets voor u! 

    Tijdens deze workshop met de sprankelende Anaïs, maakt u een seizoensdessert met professionele technieken. 

    U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken. 

    Wat staat er op het programma? Allerlei bereidingen om de smaakpapillen te prikkelen: een delicate mousse, een romige vulling, een zacht koekje en een prachtig glazuur! De recepten zullen variëren naargelang het seizoen. 

    U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig! 

    Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden. 

    U vertrekt met uw eigen bloemendessert voor 2 tot 3 personen en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.

    Locatie van de workshop

    Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Taal van de workshop

    Français

    Ontmoet Anaïs - Wecandoo

    Ontmoet Anaïs

    Patissier

    Reacties

    emilie b
    eb

    emilie b

    21-9-2025

    Très chouette atelier. Nous avons réalisés des entremets délicieux. Chouette ambiance et on a appris plusieurs techniques de pâtisserie. Merci beaucoup !

    Virgou D
    VD

    Virgou D

    17-8-2023

    Super expérience hier soir! On n'a pas le temps de s'ennuyer, c'est très agréable de sortir un tel résultat aussi rapidement. Aucun regret, ça vaut vraiment la peine! Encore merci

    Sophie D
    SD

    Sophie D

    18-6-2023

    Super après-midi découverte des entremets de Cokoa. Quel plaisir de découvrir step by step comment concevoir ces gâteaux. Anaïs nous partage son amour de la pâtisserie avec patience et gentillesse. Quelle fierté que de montrer à notre famille nos magnifiques entremets et quel plaisir que de les déguster ! Merci !!!

    Misschien vind je dit ook leuk...

    Bekijk alle ervaringen
    Maak uw eigen kimchi

    Eten 

    Maak uw eigen kimchi 

    3u Brussel, Laken  

    Zelf hete saus maken

    Eten 

    Zelf hete saus maken 

    2u Brussel, Laken  

    Leer hoe azijn wordt gemaakt

    Eten 

    Leer hoe azijn wordt gemaakt 

    2u Brussel, Laken  

    Leer koken met koji

    Eten 

    Leer koken met koji 

    2u Brussel, Laken  

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen

    Eten 

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen 

    2d Brussel, Elsene  

    Make your own organic sourdough baguette

    Eten 

    Make your own organic sourdough baguette 

    3u Brussel, Elsene  

    Make your own organic sourdough buns

    Eten 

    Make your own organic sourdough buns 

    3u Brussel, Elsene  

    Create your own organic breads and focaccias

    Eten 

    Create your own organic breads and focaccias 

    3u Brussel, Elsene  

    Introduction to cheese tasting

    Eten 

    Introduction to cheese tasting 

    1u30 Brussel, Grote Markt  

    Introduction to food and cheese pairing

    Eten 

    Introduction to food and cheese pairing 

    2u Brussel, Grote Markt  

    Proef ambachtelijk ijs

    Eten 

    Proef ambachtelijk ijs 

    1u Brussel, Saint-Gilles  

    Maak drie gastronomische plantaardige producten

    Eten 

    Maak drie gastronomische plantaardige producten 

    2u30 Brussel, ninove poort  

    € 95

    per persoon