Onze workshops Pottenbakken en Keramiek

Breng me naar het uiteinde van de aarde. Of u nu liever werkt met klei, porselein, steengoed, aardewerk of porselein, het werken met klei wordt alleen beperkt door uw fantasie.

[object Object]
  1. Wecandoo

  2. /

  3. Alle workshops

  4. /

  5. Aardewerk & keramiek

EEN WECANDOO WORKSHOP CADEAU GEVEN

Aardewerk, leer of metaal? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt?
Vind uw ideale ervaring of laat de ander kiezen uit honderden workshops.

U hebt 2 jaar de tijd om de ervaring te reserveren of hem in te ruilen voor iets anders. Die garantie geven wij bij Wecandoo!

Pottenbakken en keramiek cursussen voor beginners in Brussel

Ben je fan van de DIY-trend? Doe mee met onze aardewerk en keramiek workshop voor volwassenen. Trek een schort aan en kom de kunst van het platen draaien leren. Onze keramisten staan ??tot uw beschikking om u een voorouderlijke kunst te laten ontdekken. Je kunt een keramisch object maken dat je voor jezelf kunt houden.

Ontdek beeldhouwkunst en kleibakken

Ons aardewerk en keramiek trainingsprogramma voor beginners geeft je de basis van het beroep van pottenbakker en keramist. Je leert hoe je potten, vazen ??of andere objecten naar keuze kunt modelleren. U zult versteld staan ??van de fascinerende techniek van het plaatdraaien. Onze keramist zal je begeleiden zodat je de gebaren voorzichtig integreert. Wees niet bang om je handen vuil te maken, of liever in het vuil, en laat je fantasie de vrije loop. En jammer als je schort vuil wordt tijdens de sessie: het belangrijkste is dat je plezier hebt in het omgaan met de verschillende materialen. Tijdens onze cursus pottenbakken maak je kennis met de verschillende mogelijke bakvormen van keramiek om een ??object tot leven te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is je creatie in de oven te zetten en een paar weken later op te halen.

Beleef een magische ervaring in een vriendelijke sfeer

We willen dat onze leerlingen momenten van vreugde en een goed humeur delen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de momenten die u samen met onze vakmensen doorbrengt, in uw geheugen worden gegrift. We lachen graag (maar niet om je creaties, dat beloven we!), onze welwillendheid en onze opgewektheid zullen je vergezellen tijdens deze aardewerk- en keramiekworkshop.