Onze workshops Plantenkunst

De laatste boeket. Welkom in de jungle van de workshops die uw flat omtoveren in een boomgaard: kokedama, bloemenkrans, geurkaars, terrarium, bloemschikken... Alles is er om groen te worden!

[object Object]
  1. Wecandoo

  2. /

  3. Alle workshops

  4. /

  5. Planten

EEN WECANDOO WORKSHOP CADEAU GEVEN

Aardewerk, leer of metaal? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt?
Vind uw ideale ervaring of laat de ander kiezen uit honderden workshops.

U hebt 2 jaar de tijd om de ervaring te reserveren of hem in te ruilen voor iets anders. Die garantie geven wij bij Wecandoo!

Workshop natuur om originele voorwerpen te maken, een bruidsboeket te maken of de deugden van planten te ontdekken

Loop stage in een natuurworkshop

Ontdek verschillende activiteiten met de natuur als thema. Kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan een plantenworkshop zoals de workshop terrarium. Leer hoe u een bloemenkroon, een knoopsgat of zelfs een boeket bloemen maakt voor een bruiloft, een doop of een verjaardag.

Workshop rond natuur en planten

Begin uw kinderen met het maken van een terrarium tijdens een natuurworkshop. Creëer een miniatuurtuin in een glazen bubbel. U kiest zelf de planten, het zand en de bodem. Leer dankzij het advies van de plantenontwerper hoe u uw stukje natuur in uw interieur kunt behouden. Workshops bieden ook cursussen aan om herbaria met kinderen te maken.

Maak een kokedama

Ben je een fan van Japanse bloemsierkunst? De kokedama workshop is voor jou. Leer de technieken om een ??plantenbol te maken met de plant naar keuze en mos. Hang je creatie dan thuis op.

Bloemistenworkshop en bloemcreaties

Bloemencreaties zijn divers van aard. Het kan tafeldecoratie zijn voor een bruiloft of een doop. Leer in de workshop van een bloemist hoe je kronen van verse bloemen of droogbloemen maakt. Stel ook uw bruidsboeket samen. Selecteer de bloemen op hun kleuren en vormen, creëer een harmonieuze compositie met het advies van de bloemist. Kies een eendaagse onderdompelingscursus met een tuinder om deel te nemen aan het plukken van verse bloemen.

Workshop om aromatische planten, wilde planten en eetbare bloemen te ontdekken

Neem deel aan een workshop educatief karakter en ontdek planten met geneeskrachtige eigenschappen en eetbare bloemen. Leer de aromatische kruiden en geneeskrachtige planten herkennen die in kruidenthee kunnen worden geconsumeerd. Ontdek de technieken voor het drogen en conserveren van planten.

Verzamelen van wilde planten in het wild

Doe mee aan een cursus wildverzamelen. Ga naar het hart van de natuur op zoek naar eetbare wilde planten met geneeskrachtige eigenschappen. Je kunt dan salades, siropen of gelei maken.

Maak een boeket eetbare bloemen

Kom en beleef een leuke en gezellige tijd in een natuurworkshop om een ??boeket eetbare bloemen te maken. Je leert hoe je een harmonieus en rond boeket bloemen samenstelt. Thuis, proef het dankzij de recepten en bladen van de botanische vakman.