Onze lederwaren workshops

Voorruit met leer! Onze ambachtslieden tonen u hoe u dit prachtige materiaal kunt transformeren. Kijk welke schoen u past in onze workshops om een maatje te maken, een riem, een kleine handtas...

[object Object]
  1. Wecandoo

  2. /

  3. Alle workshops

  4. /

  5. Leer

EEN WECANDOO WORKSHOP CADEAU GEVEN

Aardewerk, leer of metaal? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt?
Vind uw ideale ervaring of laat de ander kiezen uit honderden workshops.

U hebt 2 jaar de tijd om de ervaring te reserveren of hem in te ruilen voor iets anders. Die garantie geven wij bij Wecandoo!

Belgische lederwaren workshop

Droom je ervan te leren hoe je een leren object maakt? Schrijf je in voor een van onze workshops in Brussel. Woont u in een andere Belgische stad? We kunnen je een leeratelier aanbieden in Antwerpen en binnenkort overal in België!

Werkplaats voor het vervaardigen van lederwaren in Brussel

Houd je van handwerk en het ontwerpen van unieke stukken? Kom kennismaken met de kunst van het leerbewerken in workshops die worden georganiseerd door gepassioneerde leerbewerkers. Deze expert in het ontwerpen van tassen, bagage en andere objecten van rundleer zal elke productiefase gedetailleerd beschrijven. Tijdens dit programma maakt u eerst kennis met gelooid leer, zachte materialen die zeer aangenaam aanvoelen. Ze vormen de basis van de creatie van stukken lederwaren. Daarna leer je naai- en assemblagetechnieken met patronen. Het prototype is de beste manier om u te laten zien hoe uw toekomstige meesterwerk eruit zal zien. Als je object dan eindelijk af is, kun je het aan het einde van de cursus meenemen.

Deel onvergetelijke momenten in een vriendelijke sfeer

Onze lederwarenateliers in België zijn een kans om « leuk » in het gezelschap van onze pedagogische ambachtslieden, evenals andere studenten. In een vrolijke en ontspannen setting wordt er goed naar elke deelnemer geluisterd en is hij waardevol voor de groep. Deze training is een kans om je een paar uur van de wereld af te sluiten en weer op jezelf te focussen. Wat deze handmatige workshop biedt, naast het leren maken van een stuk lederwaren, is de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in een bubbel waar je je eigen weg kunt vinden. plezier hebben staat voorop. Je vindt een plekje in je agenda om deel te nemen aan een van onze sessies!

Verbind opnieuw met Belgisch vakmanschap naast professionals

Wecandoo nodigt je uit om deel te nemen aan de beste DIY-workshops. Onder het toeziend oog van onze lederwarenexperts ontdekt u een knowhow die door de eeuwen heen gaat zonder een rimpeltje te nemen. Onze ambachtslieden verwelkomen u graag in hun productieatelier om hun passie met u te delen. Ze houden van hun werk en hun enthousiasme is voelbaar in het kwaliteitswerk dat ze hun klanten aanbieden.