1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Leer

Kennis

Onze workshops in leerbewerking

Leer meer over leer! Onze vakmensen leren je hoe je dit prachtige materiaal kunt bewerken. Kom erachter welke creatie bij jou past tijdens onze workshops; of je nu een schoen, riem of kleine handtas wilt maken.

Wecandoo - Onze workshops in leerbewerking

Om nog meer vaardigheden te leren kennen

Verschillende technieken

Meer dan 398 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Lederwaren workshop

Beleef de wereld van leer in onze Workshops Leerbewerking in Amsterdam

Stap in de wereld van leerambacht met onze workshops leerbewerking in Amsterdam. Ervaar de voldoening van handgemaakt leer onder begeleiding van echte vakmensen.

Ontdek jouw creativiteit met onze Leerambacht Workshops in Amsterdam

Heb je zin om iets unieks met je handen te maken en hou je van de geur en het gevoel van echt leer? Onze leerbewerkingsworkshops zijn een perfecte duik in de ambacht, direct in het hart van Amsterdam. Leer van gepassioneerde vakmensen die je de fijne kneepjes van het vak leren, van het ontwerpen van je eigen tas tot het afwerken van premium lederwaren.

Begin bij het begin: jouw introductie tot leer

In onze workshops begin je met een introductie van gelooid leer, het zachte en luxe materiaal dat de basis vormt van jouw creatie. We begeleiden je stap voor stap door naai- en assemblagetechnieken, beginnend met eenvoudige patronen die uitbloeien tot een prachtig prototype van je toekomstige meesterwerk.

Neem jouw eigen handgemaakte leercreatie mee naar huis

Het hoogtepunt van de workshop? Je neemt jouw zelfgemaakte lederen item mee naar huis! Iets prachtigs dat je met trots kunt dragen of delen, gemaakt met jouw eigen twee handen.

Geniet van een onvergetelijke ervaring in goed gezelschap

De leerworkshops bij ons staan bekend om de warme en vriendelijke sfeer. Samen met mede-cursisten en onder de zorgzame begeleiding van onze ambachtslieden, zal je merken dat de tijd vliegt terwijl je leer snijdt, vormt en naait. Het is een moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en helemaal op te gaan in een creatieve bezigheid.

Beleef de tijdloze kunst van het leerambacht met professionals

Met Wecandoo duik je in een wereld van traditioneel vakmanschap. Onder de deskundige ogen van onze meester-leerbewerkers ervaar je een handwerk dat al eeuwenlang bestaat. Onze ambachtslieden verwelkomen je graag in hun ateliers en delen met plezier de liefde voor hun ambacht, iets dat je terugziet in elk stuk dat ze maken.

Boek nu je plek in een van onze leerworkshops

Ben je klaar om de kunst van het leerambacht met eigen ogen te zien en met eigen handen te voelen? Bekijk onze agenda en schrijf je in voor een onvergetelijke leerworkshop in Amsterdam. Het is meer dan alleen een workshop; het is een ervaring die je inspireert en verrijkt.