ONTMOETING

Verbinding maken tussen hen en u...

Soms voelen we ons niet langer in verbinding met wat ons omringt, met het moment waarin wij leven, en met plezier van het delen... Heeft u zich ooit afgevraagd waar de producten die u koopt vandaan komen, welke handen ze gecreëerd hebben? U ziet ze misschien niet, maar ambachtslieden en producenten blijven, vaak bij u om de hoek, de deugden van handwerk verdedigen.

Wij gaan daarom elke dag op pad om deze mannen en vrouwen te ontmoeten, om bruggen te slaan tussen hen en u en zo hun activiteiten te ondersteunen. Onze gemeenschap van ambachtslieden en producenten heeft het tot hun missie gemaakt om hun gereedschap in uw handen te leggen, de handen van scheppers die zichzelf nog moeten ontdekken, om het plezier van dingen maken terug te brengen in uw dagelijks leven.

INTRODUCTIE

Beleef het plezier van creëren met een vakman of -vrouw

Opnieuw contact maken met handwerk betekent de tijd nemen om iets positiefs te doen, door een tijdloos moment te delen met deze gepassioneerde mensen die ons de waarde van dingen doen inzien. Onze missie is eenvoudig: we creëren allerlei soorten workshops, zodat iedereen een vaardigheid kan uitproberen, het plezier van het creëren kan ervaren en erin kan slagen een object te maken!

HET BELANG VAN DE GEMEENSCHAP

"Wecandoo ondersteunt Vakmanschap door workshops te organiseren waar vakmensen hun passie en kennis delen met particulieren."

CREATIE

Het is een gemeenschap met waarden die ons dagelijks begeleiden

De kers op de taart is dat u aan het eind van de workshop met uw creatie naar huis gaat. Door een etalage voor de ambachtelijke industrie te bieden, ondersteunen we een lokale economie, de drijvende kracht voor lokale menselijke interactie. Wecandoo is niet alleen een platform dat mensen met elkaar verbindt, het is een gemeenschap met waarden die ons elke dag begeleiden: vriendelijkheid, openheid, delen, vertrouwen en authenticiteit.