Onze Cosmetica workshops

Neem tijd voor jezelf. Of het nu gaat om make-up, huidverzorging of parfum, onze ambachtslieden helpen u zich de producten voor te stellen die u morgen zult dragen. Reserveer snel voor een cocooning en ambachtelijk moment dat zeker in de smaak zal vallen.

[object Object]
  1. Wecandoo

  2. /

  3. Alle workshops

  4. /

  5. Cosmetica en welzijn

EEN WECANDOO WORKSHOP CADEAU GEVEN

Aardewerk, leer of metaal? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt?
Vind uw ideale ervaring of laat de ander kiezen uit honderden workshops.

U hebt 2 jaar de tijd om de ervaring te reserveren of hem in te ruilen voor iets anders. Die garantie geven wij bij Wecandoo!

Een cursus cosmetica maken volgen

Cursus voor het vervaardigen van cosmetische producten, opleiding bij u in de buurt

Tijdens een cosmetische opleiding van 1u30 tot 3u ontdekt u hoe u de juiste ingrediënten samenstelt en mengt om een ??gezichtscrème te maken, shampoo, balsem of zelfs tandpasta. De ambachtslieden geven u recepten die hen na aan het hart liggen dankzij hun cursussen in de vervaardiging van natuurlijke cosmetische producten.

Maak uw eigen huidverzorgingscrème

Kies een workshop om uw huidverzorgingscrème te maken zorg. Leer hoe u uw gezichts-, lichaams- en handcrème kunt maken met etherische oliën en plantenextracten. De vakman geeft je zijn advies volgens de aard van je huid. U kunt een zelfgemaakte en op maat gemaakte BB-crème maken met pigmenten die zijn aangepast aan uw teint. Met een kleine groep mensen breng je een ontspannen moment door in een gemoedelijke sfeer. Creativiteit en het delen van knowhow staan ??op het programma.

Zelfgemaakte cosmetica voor het haar

Door deelname aan een stage in een workshop cosmeticaproductie, kun je leer hoe u uw eigen haarverzorging voor vrouwen en mannen kunt doen. Je hebt de keuze tussen een vaste shampoo met plantaardige en minerale poeders, een vloeibare shampoo met een cocktail van actieve ingrediënten of zelfs een conditioner balsem.

Cursus om deodorant en tandpasta te maken

< p>Je kan kiezen voor een trainingsmodule gewijd aan het maken van deodorant of tandpasta gemaakt van 100% natuurlijke pasta. U kiest de ingrediënten en profiteert van het advies van een echte maker van cosmetische producten. Om uw leerproces te perfectioneren, profiteert u van een complete opleiding in cosmetica gedurende meerdere dagen met een make-upworkshop.

Maak uw eigen routinekit

Tijdens een speciale cosmetica-routinetraining leert u hoe je je eigen micellair water of reinigingsmelk maakt. U kunt ook een module kiezen om een ??emulsie en serum op maat te maken. Verzamel de actieve ingrediënten die essentieel zijn voor het creëren van hoogwaardige cosmetica, combineer de ingrediënten die het beste bij uw huidtype passen. De preparaten worden vervolgens in voorgesteriliseerde containers gegoten. Je weet zeker dat je alle informatie hebt over de inhoud van je schoonheidsproducten!