1 - Wecandoo
2 - Wecandoo
3 - Wecandoo
4 - Wecandoo
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Ambachtslieden
  4. /
  5. Anaïs

Maak kennis met Anaïs.

Patissier

Uccle

Sinds haar kindertijd is Anaïs al liefhebber van het maken van gebak! Na een carrière als landschapsarchitecte is zij het pad van de lekkernijen ingeslagen om haar zoete dromen te vervullen. 

Zij heeft haar opleiding gevolgd op verschillende manieren, waaronder een lange stage bij Marc Ducobu in Waterloo. In augustus 2014 lanceerde de getalenteerde patissier Cokoa, een klein productieatelier in Elsene waar creatie, smaken en beleving de sleutelwoorden zijn! Jong en oud kunnen elk seizoen genieten van de gezonde, met liefde bereide producten. Haar sprankelende persoonlijkheid wordt weerspiegeld in haar delicate creaties waarin gebak en bloemen samenkomen om delicatessen te creëren die even mooi als lekker zijn.

In september 2021 heeft ze haar zaak verder uitgebreid met het 'Cokoa lab', een academie voor patisserie, om haar passie door te geven. Het is een ruim atelier van 80 m², met een grote tuin om van de zon te genieten. Internationale patissiers, gespecialiseerde ambachtslieden en zijzelf leiden op creatieve wijze gezellige sessies over patisserie.

Maak kennis met Anaïs. - Wecandoo

De ervaringen van Anaïs

Bekijk alle ervaringen
Maak een seizoensdessert

Eten 

Maak een seizoensdessert 

3u Brussel, Ukkel  

Bak uw seizoenstaarten

Eten 

Bak uw seizoenstaarten 

2u30 Brussel, Ukkel  

Bak uw eigen macarons

Eten 

Bak uw eigen macarons 

2u30 Brussel, Ukkel