Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen.
In het kort

Ontdek het Italiaanse bakken en maak een heerlijke pizza of foccacia met Roger, bakker
3u van ontdekking met Coopains
Kennis in bakken
Jouw creatie om ter plekke te proeven en om thuis te bakken
€ 70
per persoon
De workshop in detail
Ga op een culinaire reis met Coopains!
Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door één van onze bakkers, Simon, Roger of Thibault.
De workshop begint met een introductie over zuurdesem, het essentiële ingrediënt dat al je broden naar een hoger niveau tilt.
Daarna ga je aan de slag om je eigen pizza of focaccia te maken, met het nodige advies van één van de Coopains.
Je ontdekt de basics om een perfect deeg te maken.
Terwijl je creaties in de oven staan, deel je een drankje met de Coopains en de andere deelnemers: het perfecte moment om wat te kletsen en tips uit te wisselen.
Tot slot geniet je van je pizza's of focaccia's terwijl ze nog heet en knapperig zijn.
Je gaat naar huis met hartige herinneringen en kan je vrienden en familie verrassen met je nieuwe bakkunsten!
Locatie van de workshop
De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
Nederlands

Reacties

Ausra M
25-10-2025
Thanks for Roger for sharing his know how about sourdough and bakers metier. It was was very interesting and useful. I went home with deeper knowledge and appreciation for the sourdough. Pizza was heavenly delicious! We tried two types ovens- electric and wooden - and that was also very interesting.I was so curious and exited to try it on my own at home.
Twijfelt u nog?
Misschien vind je dit ook leuk...
€ 70
per persoon























