1. /
  2. /
  3. /
  4. /

Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen.

Creatieve Aperitief
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 1 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 2 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 3 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 4 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 5 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 6 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 7 - Wecandoo
Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 8 - Wecandoo

In het kort

undefined Coopains
uC

Ontdek het Italiaanse bakken en maak een heerlijke pizza of foccacia met Roger, bakker

3u van ontdekking met Coopains

Kennis in bakken

Jouw creatie om ter plekke te proeven en om thuis te bakken

€ 70

per persoon

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • 6 tot 10 deelnemers
  • Ga op een culinaire reis met Coopains!

    Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door één van onze bakkers, Simon, Roger of Thibault.

    De workshop begint met een introductie over zuurdesem, het essentiële ingrediënt dat al je broden naar een hoger niveau tilt.

    Daarna ga je aan de slag om je eigen pizza of focaccia te maken, met het nodige advies van één van de Coopains.

    Je ontdekt de basics om een perfect deeg te maken.

    Terwijl je creaties in de oven staan, deel je een drankje met de Coopains en de andere deelnemers: het perfecte moment om wat te kletsen en tips uit te wisselen.

    Tot slot geniet je van je pizza's of focaccia's terwijl ze nog heet en knapperig zijn.

    Je gaat naar huis met hartige herinneringen en kan je vrienden en familie verrassen met je nieuwe bakkunsten!

    Locatie van de workshop

    De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    Nederlands

    Ontmoet Coopains - Wecandoo

    Ontmoet Coopains

    Bakker

    Reacties

    Ausra M
    AM

    Ausra M

    25-10-2025

    Thanks for Roger for sharing his know how about sourdough and bakers metier. It was was very interesting and useful. I went home with deeper knowledge and appreciation for the sourdough. Pizza was heavenly delicious! We tried two types ovens- electric and wooden - and that was also very interesting.I was so curious and exited to try it on my own at home.

    Twijfelt u nog?

    Misschien vind je dit ook leuk...

    Bekijk alle ervaringen
    Maak je eigen zuurdesembrood

    Eten 

    Maak je eigen zuurdesembrood 

    4u Bruxelles, Laeken  

    Maak uw eigen kimchi

    Eten 

    Maak uw eigen kimchi 

    3u Brussel, Laken  

    Zelf hete saus maken

    Eten 

    Zelf hete saus maken 

    2u Brussel, Laken  

    Leer hoe azijn wordt gemaakt

    Eten 

    Leer hoe azijn wordt gemaakt 

    2u Brussel, Laken  

    Leer koken met koji

    Eten 

    Leer koken met koji 

    2u Brussel, Laken  

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen

    Eten 

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen 

    2d Brussel, Elsene  

    Make your own organic sourdough baguette

    Eten 

    Make your own organic sourdough baguette 

    3u Brussel, Elsene  

    Make your own organic sourdough buns

    Eten 

    Make your own organic sourdough buns 

    3u Brussel, Elsene  

    Create your own organic breads and focaccias

    Eten 

    Create your own organic breads and focaccias 

    3u Brussel, Elsene  

    Introduction to cheese tasting

    Eten 

    Introduction to cheese tasting 

    1u30 Brussel, Grote Markt  

    Introduction to food and cheese pairing

    Eten 

    Introduction to food and cheese pairing 

    2u Brussel, Grote Markt  

    Proef ambachtelijk ijs

    Eten 

    Proef ambachtelijk ijs 

    1u Brussel, Saint-Gilles  

    € 70

    per persoon