Maak je eigen zuurdesembrood met Coopains
In het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van de bakkerij en maak een heerlijke creatie met Roger, Simon en Thibault, bakkers
4u van initiatie met Coopains
Kennis in broodbakken
Zuurdesem brood en deeg om thuis te bakken
ā¬Ā 70
per persoon
De workshop in detail
Stap binnen in het atelier van Coopains, waar de passie voor zuurdesem en brood centraal staat !
Bij aankomst word je warm ontvangen door ƩƩn van onze bakkers, Simon, Roger of Thibault. De workshop begint met een introductie over zuurdesem in de wereld van het ambachtelijk bakken.
Daarna steek je je handen in de bloem om je eigen brooddeeg te maken. Zodra je dat gedaan hebt, ga je verder met het bakken van je eigen deeg, met behulp van Roger's duidelijke instructies.
Tijdens de pauze krijg je de kans om brood te degusteren en bespreken we de impact van verschillende soorten desems, hydraties en andere grondstoffen.
Om deze leuke ervaring af te ronden, bak je je eigen zuurdesembrood.
Je gaat naar huis met je eigen gebakken brood en een deeg om de volgende dag thuis te bakken, plus een hand out met uitleg. Zo kun je gemakkelijk je vrienden en familie bij een volgende maaltijd verrassen met zelfgebakken brood !
Locatie van de workshop
De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.
Extra informatie
Talen van de workshop
FranƧais
Nederlands
Praktische informatie
Vergeet niet je kom/pot en handdoek mee te nemen, zodat je je creatie mee naar huis kunt nemen.

Reacties

Aladino R
3-10-2025
Quand Roger vous raconte lāamour de son mĆ©tier vous repartez avec lāenvie de devenir boulanger Nous avons Ć©tĆ© ravi de participer Ć cet atelier

Niki V
12-9-2025
Het was zeer leerrijk om eindelijk eens te zien, te voelen en te ruiken hoe het is wanneer je goed zit met je je desem en je deeg! Alles werd met zoveel passie verteld en dat is erg aanstekelijk. Het beste is dat je resultaat meeneemt naar huis en bovenal is het een waar genoegen vast te stellen dat het thuis ook lukt! Lekkerrrrr! bedankt Roger!

Alexandre H
12-9-2025
Super atelier avec un animateur passionnƩ ! On recommande :)!

Yann B
12-9-2025
Atelier très bien structuré pour explorer en peu de temps les nombreuses étapes et détails de la confection du pain. Roger est très sympa et disponible et aime communiquer se passion. Le pain est délicieux aussi :)

Roeland T
7-2-2025
HƩƩl leuke workshop! Roger is een gedreven en meer dan bekwame vakman die zijn kennis op een deskundige en aangename wijze weet over te brengen. Mooi ook om hem bezig te zien en te horen. Ik heb dus een heel leerrijke en plezierige avond beleefd. Bedankt Roger.

JƩrƓme L
17-12-2024
Workshop très agréable. Roger a su s'adapter à tous les niveaux de son audience. Beaucoup de bonnes informations pour continuer son exploration de la panification au levain !

StƩphanie D
20-2-2024
Très chouette atelier avec énormément d explications sur le levain, la fermentation, les différentes farines etc. Très complet! Merci !

Isabelle R
13-12-2023
PlongĆ©e dans lāunivers fascinant du pain au levain pendant 3h, avec deux passionnĆ©s des Coopains de la boulangerie. Jāai appris plein de petits trucs pour aller plus loin dans mes expĆ©rimentations, dans une ambiance sympa et dĆ©contractĆ©e. Merci š¼

Nadia R
12-11-2023
Très chouette atelier, ambiance décontractée, précieuses informations. Andi était très attentif à nous aider et à nous conseiller. Le pain était (est encore) très bon, et la satisfaction de manger son propre pain est très réjouissante. Merci tout particulier à l'effort de traduction en passant de l'anglais au français et inversement. Super !

Jonathan L
25-5-2023
Très cool atelier :) intéressant, interactif et bonne ambiance

Chiara B
2-2-2023
The workshop was super nice, hands-on and very interesting! It was a gift from my partner and we had a great evening learning about bread making. The best part is that you leave with new knowledge, a freshly baked bread and a bread to bake at home. Highly recommended!

Karel A
2-2-2023
Zeer goed opgebouwde workshop. Bijzonder fijne atmosfeer!

Veronique d
1-11-2022
Très très chouette atelier de panification au levain avec les 2 Coopains de la Boulangerie qui partagent leur savoir-faire avec passion et gentillesse. Soirée conviviale, éducative et... délicieuse. Je recommande !
Twijfelt u nog?
Misschien vind je dit ook leuk...
ā¬Ā 70
per persoon
























