Welkom in Liliana's prachtige atelier voor een ontdekking van gezond en lekker koken!
Tijdens deze drie uur met haar leert u werken met een ingrediënt waar zij dol op is: kokos.
Liliana vertelt u graag alles over de voordelen en bijzonderheden ervan. De bereidingen rond dit ingrediënt zijn eindeloos. Op deze dag leert u hoe u een kokosnoot goed opent, het vruchtvlees eruit haalt, kokosschaafsel en kokosmelk maakt en tot slot kokoschips maakt. Deze kokosvlokken en -chips kunt u gebruiken in uw eigen granola. Het is een heerlijk en gezond tussendoortje!
U vertrekt met uw voorbereidingen en nieuwe kennis in uw hoofd!
Kokosnoten zijn gezond en lekker en zullen u blijven verbazen.
Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtsvrouw zal de taal van de workshop aanpassen aan de aanwezige deelnemers.
Locatie van de workshop
De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Extra informatie
Talen van de workshop
Français English
Ontmoet Liliana.
Granola Bakster
Liliana was jarenlang een internationale marketing communicatie professional en is nu een getalenteerde granola maakster!
Ze lanceerde haar project, Lily's Granola, in 2017, na een lange analyseperiode van een spijsverteringsstoornis die haar dagelijks ongemak bezorgde.
Na haar diagnose wilde ze haar dieet onder controle krijgen. Het was een intense leerschool, maar ook een lonende.
Met haar heerlijke ontbijtgranen wil ze alle consumenten gezonde producten met veel voedingsstoffen aanbieden en hen ook informeren over onderwerpen als voedselkwaliteit, voedselethiek, eetgewoonten en voedselduurzaamheid.
Voor Liliana, "er bestaat geen planeet B. En toegang tot lekker, voedzaam voedsel zou een basisprincipe van het Europese voedselbeleid en een mensenrecht voor iedereen moeten zijn."