1. /
  2. /
  3. /
  4. /

Taste African starches

Taste African starches - Afbeelding nr. 1 - Wecandoo
Taste African starches - Afbeelding nr. 2 - Wecandoo
Taste African starches - Afbeelding nr. 3 - Wecandoo
Taste African starches - Afbeelding nr. 4 - Wecandoo
Taste African starches - Afbeelding nr. 5 - Wecandoo
Taste African starches - Afbeelding nr. 6 - Wecandoo

In het kort

undefined Marthe
uM

Discover the secrets of African cuisine and taste African starches with chef Marthe-Esther

1u 30 van ontdekking met Marthe

Knowledge in African cuisine

A delicious tasting of African starches

€ 35

per persoon

De workshop in detail

  • 1u30
  • 15 jaar min.
  • 3 tot 12 deelnemers
  • Tot 30 mensen voor een privatisering
  • Immerse yourself in a fascinating culinary experience through the world of African starches!

    Marthe-Esther invites you to discover the richness of African cuisine by exploring different starchy foods that will delight your taste buds.

    Whether you're a vegan or simply curious to try new flavours, you'll have the opportunity to taste a variety of delicious starches, such as sweet potatoes, plantains, cassava, African couscous, and much more!

    The cooking expert will introduce you to each ingredient and show you different ways to prepare them for tasty dishes.

    After the tasting session, you can unleash your culinary creativity by combining these starches with other ingredients to create complete and balanced dishes.

    At the end of the workshop, you'll have the chance to taste the dishes created and discuss the flavours and culinary techniques.

    You'll leave feeling inspired and satisfied, with a desire to continue exploring the culinary wonders of the African continent.

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    FranƧais
    English

    Praktische informatie

    MatƩriel nƩcessaire : Assurez-vous d'avoir une cuisine ƩquipƩe et tout le matƩriel de base pour cuisiner.

    DisponibilitƩ : VƩrifiez nos disponibilitƩs pour planifier la date et l'heure de l'atelier.

    Nombre de participants : Notre atelier peut accueillir un groupe de participants (minimum 12 personnes). Veuillez prƩciser le nombre de personnes lors de la rƩservation.

    DurƩe : La durƩe de l'atelier sera dƩterminƩe en fonction du menu choisi et des activitƩs prƩvues.

    RƩservation : Pour rƩserver votre atelier, veuillez contacter Esther via la plateforme Wecandoo et convenir des dƩtails logistiques. En cas d'ajout dans l'atelier, le prix sera revu en consƩquence.

    Ontmoet Marthe - Wecandoo

    Ontmoet Marthe

    Chef

    Reacties

    Anne Paule F
    AP

    Anne Paule F

    11-11-2025

    Cet atelier m'a apporté énormément de plaisir: plaisir de savoir d'où viennent les aliments (et comment ils poussent!), plaisir pratique de savoir comment les préparer , plaisir gustatif de les déguster, dans une ambiance très agréable grâce à la chaleur de notre hÓtesse . Et mille mercis à Esther de nous avoir envoyé l'exposé , pour nous aider à nous rappeler toutes les informations claires et précieuses qu'elles nous avait données durant l'atelier.

    Afromind T
    AT

    Afromind T

    23-3-2025

    L'atelier était super intéressant j'ai appris énormément sur les féculents du continent. Surtout le coté pédagogique d'Esther c'est trés captivant et interactif à la fois. La rencontre avec les autres participants etait enrichissante, Esther a permis que l'on se sente très rapidement a l'aise. Sans oublier la table accueillante et savourante qui nous a accompagnés tout au long de l'exposé. Un véritable voyage exotique dans palais. Je recommande vivement à toutes les personnes qui souhaitent en savoir plus sur les bienfaits thérapeutiques des aliments africains. Je reviens pour sur avec mes neveux, moments de qualité assurés!

    Twijfelt u nog?

    Misschien vind je dit ook leuk...

    Bekijk alle ervaringen
    Cook an iconic African dish

    EtenĀ 

    Cook an iconic African dishĀ 

    2u Brussel, Saint-Gilles Ā 

    Cook an African dish with superfoods

    EtenĀ 

    Cook an African dish with superfoodsĀ 

    2u Brussel, Saint-Gilles Ā 

    Cook a complete African three-course menu

    EtenĀ 

    Cook a complete African three-course menuĀ 

    4u Brussel, Saint-Gilles Ā 

    Maak uw eigen kimchi

    EtenĀ 

    Maak uw eigen kimchiĀ 

    3u Brussel, Laken Ā 

    Zelf hete saus maken

    EtenĀ 

    Zelf hete saus makenĀ 

    2u Brussel, Laken Ā 

    Leer hoe azijn wordt gemaakt

    EtenĀ 

    Leer hoe azijn wordt gemaaktĀ 

    2u Brussel, Laken Ā 

    Leer koken met koji

    EtenĀ 

    Leer koken met kojiĀ 

    2u Brussel, Laken Ā 

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagen

    EtenĀ 

    Leer zuurdesem brood bakken - Level 1 - 2 dagenĀ 

    2d Brussel, Elsene Ā 

    Make your own organic sourdough baguette

    EtenĀ 

    Make your own organic sourdough baguetteĀ 

    3u Brussel, Elsene Ā 

    Make your own organic sourdough buns

    EtenĀ 

    Make your own organic sourdough bunsĀ 

    3u Brussel, Elsene Ā 

    Create your own organic breads and focaccias

    EtenĀ 

    Create your own organic breads and focacciasĀ 

    3u Brussel, Elsene Ā 

    Introduction to cheese tasting

    EtenĀ 

    Introduction to cheese tastingĀ 

    1u30 Brussel, Grote Markt Ā 

    € 35

    per persoon