Verras je team en maak je eigen hete sauzen met Yannick en zijn team
In het kort

Dompel je team onder in het vuur van specerijen en maak authentieke hete sauzen samen met Yannick en zijn team, fermentatiespecialisten
2u van ontdekking met Yannick & his team
Kennis van fermentatie
Een pot hete saus per persoon
Vanaf
âŹÂ 37,19 Excl. BTW âą âŹÂ 45 Incl. BTW
per persoonOnze betaalmethoden
De workshop in detail
TEAMWORKSHOP: Doe mee met je collegaâs en creĂ«er samen unieke herinneringen.
Hot of the press! Trakteer je smaakpapillen met Yannick en zijn team. Hij neemt je mee in de fascinerende wereld van fermentatie, waar je je eigen pittige sauzen gaat maken.
Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door de expert, die zijn verhaal en kennis met je deelt. Je ontdekt de verschillende soorten pepers en kunt ze proeven... als je durft!
Na deze pittige kennismaking gaan jullie aan de slag! In groepsverband selecteren en bereiden jullie de pepers die de basis vormen van je recept. Yannick begeleidt je stap voor stap bij het maken van je saus en laat zien hoe je de smaken in balans brengt en de perfecte textuur krijgt.
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen potje hot sauce, klaar om je gerechten mee op te spicen en te gebruiken in je eigen keuken!
Opmerking over extra diensten: Wil je de ervaring uitbreiden? Geef dit dan aan bij je aanvraag, zodat de offerte kan worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teamlunch (+ âŹ20 per persoon) of een diner (+ âŹ30 per persoon) met een 100% gefermenteerd, huisgemaakt vegetarisch menu. Het menu bevat gefermenteerde groenten, vegetarische dips, huisgemaakt brood, salades en stoofschotels. Drankjes zijn ook beschikbaar (âŹ3 per persoon voor een non-alcoholisch drankje en âŹ6 per persoon voor een alcoholisch en non-alcoholisch drankje).
Locatie van de workshop
Yannicks atelier ligt op een paar minuten lopen van het metrostation Pannenhuis (lijn 6) en de bushalte Dieudonné LefÚvre (lijn 88).
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
Nederlands
Praktische informatie
Cet atelier est proposĂ© en français, en nĂ©erlandais et en anglais. L'artisan adaptera la langue dâanimation de lâatelier en fonction des participants prĂ©sents.
Si vous souhaitez prolonger lâexpĂ©rience, optez pour un dĂ©jeuner (+ 20 euros par personne) ou un dĂźner (+ 30 euros par personne) en Ă©quipe autour dâun menu vĂ©gĂ©tarien 100% fermentĂ© et fait maison. Au menu, vous aurez l'occasion de savourer des lĂ©gumes fermentĂ©s, des dips vĂ©gĂ©tariens, du pain fait maison, des salades et des plats mijotĂ©s. Les boissons pourront Ă©galement vous ĂȘtre proposĂ©es (3 euros par personne pour une boisson non alcoolisĂ©e et 6 euros par personne pour une boisson alcoolisĂ©e et une boisson non alcoolisĂ©e).

Reacties
Er zijn nog geen beoordelingen voor deze workshop.
Misschien vind je dit ook leuk...
âŹÂ 37,19 Excl. BTW
per persoon














