1 - Wecandoo
2 - Wecandoo
3 - Wecandoo
4 - Wecandoo
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Yannick & his team

Maak kennis met Yannick & his team.

Fermentatiespecialist

Laeken

In 2017 besloot Yannick zijn eigen bedrijf te starten met de wens om zijn passie voor fermentatie te delen. 

Hij wil alle mogelijkheden testen die fermentatie biedt, naast de reeds bekende klassiekers zoals bier, brood of kombucha. Zo experimenteerde hij met veganistische vleeswaren, miso en azijn. Gepassioneerd, en ook zeer betrokken, hij wil het verschil maken en koopt zijn producten alleen naar lokaal in.nbsp;

Dankzij zijn openheid en didactische vaardigheden kan hij zijn passie overbrengen in zijn eigen atelier, waar hij alle mysteries van de fermentatie kan delen!

Maak kennis met Yannick & his team. - Wecandoo

De ervaringen van Yannick & his team

Bekijk alle ervaringen
Maak uw eigen kimchi

Eten 

Maak uw eigen kimchi 

€ 59

3u Brussel, Laken  

Maak uw eigen kombucha

Drinken 

Maak uw eigen kombucha 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Zelf hete saus maken

Eten 

Zelf hete saus maken 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer hoe azijn wordt gemaakt

Eten 

Leer hoe azijn wordt gemaakt 

€ 39

2u Brussel, Laken  

Leer koken met koji

Eten 

Leer koken met koji 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Maak je eigen kombucha als groep

Drinken 

Maak je eigen kombucha als groep 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Maak als groep je eigen hete sauzen

Eten 

Maak als groep je eigen hete sauzen 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Réalisez vos légumes fermentés en équipe

Eten 

Réalisez vos légumes fermentés en équipe 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer samen met je team over fermentatie

Eten 

Leer samen met je team over fermentatie 

€ 80

3u Brussel, Laken