1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Drinken

Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team

Ideaal voor groepen
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 9
Wecandoo - Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 10
Bevorder de bedrijfscultuur Beloon je team Kom samen even tot rust

2 uur op ontdekking met Yannick en zijn team

Kennis van fermentatie

Een unieke kombucha per persoon

Vanaf

€ 37,19 Excl. BTW • € 45 Incl. BTW

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 2u
  • 15 jaar min.
  • Tot 15 personen
  • TEAMWORKSHOP: Doe mee aan deze workshop met je collega’s en creĂ«er samen unieke herinneringen.

    Laat je teamgeest sprankelen met Yannick! Hij zorgt voor een gezellige pauze waarin jullie je eigen kombucha gaan maken.

    Bij aankomst word je verwelkomd door de expert, die zijn verhaal met jullie deelt. Hij legt de basisprincipes van fermentatie uit en laat jullie enkele van zijn creaties proeven.

    Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Onder begeleiding van Yannick kies en bereid je de ingrediënten voor je eigen kombucha. Hij staat klaar om je bij elke stap te helpen en je de juiste technieken te leren.

    Aan het eind van de workshop neem je je eigen pot kombucha mee naar huis om daar verder van te genieten!

    Opmerking over extra diensten: Wil je de workshop uitbreiden? Geef dit dan aan bij je aanvraag, zodat de offerte kan worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teamlunch (+ €20 per persoon) of een diner (+ €30 per persoon) met een 100% gefermenteerd, huisgemaakt vegetarisch menu. Dit menu bevat gefermenteerde groenten, vegetarische dips, huisgemaakt brood, salades en stoofschotels. Drankjes zijn ook beschikbaar (€3 per persoon voor een non-alcoholisch drankje en €6 per persoon voor een alcoholisch of non-alcoholisch drankje).

    Locatie van de workshop

    Yannicks atelier ligt op een paar minuten lopen van het metrostation Pannenhuis (lijn 6) en de bushalte Dieudonné Lefèvre (lijn 88).

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Nederlands

    Praktische informatie

    Cet atelier est proposé en français, en néerlandais et en anglais. L'artisan adaptera la langue d’animation de l’atelier en fonction des participants présents.

    Si vous souhaitez prolonger l’expérience, optez pour un déjeuner (+ 20 euros par personne) ou un dîner (+ 30 euros par personne) en équipe autour d’un menu végétarien 100% fermenté et fait maison. Au menu, vous aurez l'occasion de savourer des légumes fermentés, des dips végétariens, du pain fait maison, des salades et des plats mijotés. Les boissons pourront également vous être proposées (3 euros par personne pour une boisson non alcoolisée et 6 euros par personne pour une boisson alcoolisée et une boisson non alcoolisée).

    Wecandoo - Ontmoet Yannick & his team

    Ontmoet Yannick & his team

    Fermentatiespecialist

    In 2017 besloot Yannick zijn eigen bedrijf te starten met de wens om zijn passie voor fermentatie te delen. 

    Hij wil alle mogelijkheden testen die fermentatie biedt, naast de reeds bekende klassiekers zoals bier, brood of kombucha. Zo experimenteerde hij met veganistische vleeswaren, miso en azijn. Gepassioneerd, en ook zeer betrokken, hij wil het verschil maken en koopt zijn producten alleen naar lokaal in.nbsp;

    Dankzij zijn openheid en didactische vaardigheden kan hij zijn passie overbrengen in zijn eigen atelier, waar hij alle mysteries van de fermentatie kan delen!

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 37,19 Excl. BTW

    per persoon