Verras je team en maak je eigen kombucha met Yannick en zijn team
In het kort

Laat je team kennismaken met de geheimen van fermentatie en maak je eigen unieke kombucha met Yannick en zijn team
2u van ontdekking met Yannick & his team
Kennis van fermentatie
Een unieke kombucha per persoon
Vanaf
âŹÂ 37,19 Excl. BTW âą âŹÂ 45 Incl. BTW
per persoonOnze betaalmethoden
De workshop in detail
TEAMWORKSHOP: Doe mee aan deze workshop met je collegaâs en creĂ«er samen unieke herinneringen.
Laat je teamgeest sprankelen met Yannick! Hij zorgt voor een gezellige pauze waarin jullie je eigen kombucha gaan maken.
Bij aankomst word je verwelkomd door de expert, die zijn verhaal met jullie deelt. Hij legt de basisprincipes van fermentatie uit en laat jullie enkele van zijn creaties proeven.
Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Onder begeleiding van Yannick kies en bereid je de ingrediënten voor je eigen kombucha. Hij staat klaar om je bij elke stap te helpen en je de juiste technieken te leren.
Aan het eind van de workshop neem je je eigen pot kombucha mee naar huis om daar verder van te genieten!
Opmerking over extra diensten: Wil je de workshop uitbreiden? Geef dit dan aan bij je aanvraag, zodat de offerte kan worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teamlunch (+ âŹ20 per persoon) of een diner (+ âŹ30 per persoon) met een 100% gefermenteerd, huisgemaakt vegetarisch menu. Dit menu bevat gefermenteerde groenten, vegetarische dips, huisgemaakt brood, salades en stoofschotels. Drankjes zijn ook beschikbaar (âŹ3 per persoon voor een non-alcoholisch drankje en âŹ6 per persoon voor een alcoholisch of non-alcoholisch drankje).
Locatie van de workshop
Yannicks atelier ligt op een paar minuten lopen van het metrostation Pannenhuis (lijn 6) en de bushalte Dieudonné LefÚvre (lijn 88).
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
Nederlands
Praktische informatie
Cet atelier est proposĂ© en français, en nĂ©erlandais et en anglais. L'artisan adaptera la langue dâanimation de lâatelier en fonction des participants prĂ©sents.
Si vous souhaitez prolonger lâexpĂ©rience, optez pour un dĂ©jeuner (+ 20 euros par personne) ou un dĂźner (+ 30 euros par personne) en Ă©quipe autour dâun menu vĂ©gĂ©tarien 100% fermentĂ© et fait maison. Au menu, vous aurez l'occasion de savourer des lĂ©gumes fermentĂ©s, des dips vĂ©gĂ©tariens, du pain fait maison, des salades et des plats mijotĂ©s. Les boissons pourront Ă©galement vous ĂȘtre proposĂ©es (3 euros par personne pour une boisson non alcoolisĂ©e et 6 euros par personne pour une boisson alcoolisĂ©e et une boisson non alcoolisĂ©e).

Reacties
Er zijn nog geen beoordelingen voor deze workshop.
Misschien vind je dit ook leuk...
âŹÂ 37,19 Excl. BTW
per persoon




















