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Cook your own stuffed pasta from Bologna

Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 1 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 2 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 3 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 4 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 5 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 6 - Wecandoo
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Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 8 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 9 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 10 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 11 - Wecandoo
Cook your own stuffed pasta from Bologna - Afbeelding nr. 12 - Wecandoo

In het kort

undefined Federica
uF

Discover Italian cuisine and make delicious stuffed pasta with chef Federica.

4u van initiatie met Federica

Knowledge in Italian cuisine

Tasting your stuffed pasta

€ 85

per persoon

De workshop in detail

  • 4u
  • 15 jaar min.
  • 4 tot 8 deelnemers
  • Tot 10 mensen voor een privatisering
  • Dive into a unique craftsmanship that delights food lovers worldwide and transports you to Bologna!

    Federica will warmly welcome you to her beautiful workshop for this culinary journey. After introductions, she will start with a theoretical introduction to transalpine gastronomy, as well as pasta-making. You'll discover that there are various codes and rules to learn for crafting the famous stuffed pasta of Emilia-Romagna: ravioli, tortellini, cappelletti... There's something for every taste!

    Next, you'll step into the hands-on phase. Federica will guide you through ingredient preparation, then into the creation of the dough and the filling. If you've never cooked this type of dish before, no need to worry! The artisan will be by your side at every step.

    She will also explain how to roll out the dough, use the pasta machine, and then stuff the pasta according to your chosen shape, with two seasonal fillings: ricotta, parmesan, and parsley; ricotta and spinach; pumpkin, and more.

    Once the stuffed and cooked pasta is ready, you'll sit down to savour it while exchanging thoughts with the artisan and other participants about this wonderful experience!

    Locatie van de workshop

    L'atelier de Federica est accessible en transports en commun.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    FranƧais
    English
    Italiano

    Praktische informatie

    Veuillez prĆ©voir un dĆ©lai de 10 Ć  15 minutes d’avance et n'oubliez pas d'apporter un contenant pour pouvoir repartir avec vos crĆ©ations.

    Ontmoet Federica - Wecandoo

    Ontmoet Federica

    Chef

    Reacties

    13-10-2025

    Très chouette expérience entre amis. Federica est très motivée et agréable. Nous avons préparer des pâtes fourrées au butternut et des tagliatelles au pesto de chou Kale. C'était délicieux . A conseiller et à refaire.

    Christelle A
    CA

    Christelle A

    10-10-2025

    Un atelier qui fleure bon l’Italie avec Federica qui explique avec beaucoup de gentillesse et patience comme preparer les pates fourrees de saison et les tagliatelles et un succulent pesto … on pratique et on les dĆ©guste ensemble. Un super atelier tout en convivialitĆ©, artisanat, gastronomie et passion. Je recommande chaleureusement :)

    Clara V
    CV

    Clara V

    12-7-2025

    Atelier génial! Merci beaucoup Federica, nous avons passé une superbe soirée en apprenant à faire des très bonnes pâtes.

    Paul-Etienne S
    PS

    Paul-Etienne S

    12-1-2025

    J'ai passé une super soirée et ai beaucoup apprécié cet atelier. Federica prend bien le temps d'expliquer et donne son maximum tout au long de l'atelier pour que personne ne soit bloqué lors de la fabrication. Elle a une connaissance approfondie des pâtes, de la cuisine et partage des astuces avec plaisir. Le fait de déguster les créations à la fin avec tout le monde est aussi très chouette. Je recommande sans hésiter et referai un atelier avec plaisir.

    Sophie E
    SE

    Sophie E

    11-1-2025

    Merci Federica pour nous avoir montré les secrets de la fabrication des pasta. J'ai offert cet atelier à mon mari pour noël et nous avons passé un bon moment! Nous avons hâte de pouvoir faire des pasta chez nous. Sophie & Bradley

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