Vanaf
€ 53,72 Excl. BTW • € 65 Incl. BTW
per persoonOnze betaalmethoden
De workshop in detail
Yoghurt liefhebbers, deze workshop is voor jullie!
Emilie en Pierre leiden u door de fascinerende wereld van fermentatie door de basisprincipes uit te leggen.
U leert ook meer over fermenten, hun eigenschappen en de voordelen die ze kunnen hebben bij het maken van yoghurt.
Na dit kleine theoretische gedeelte zult u leren hoe u yoghurt maakt en in potjes doet.
Emilie en Pierre geven u ook advies en vertellen u hun geheimpjes om ze te proeven via mooie recepten: dipsausjes op basis van yoghurt of yoghurtmousse... u zult verrast zijn!
Tijdens de hele workshop kunt u gefermenteerde bereidingen proeven, de ene nog lekkerder dan de andere.
Het heeft iets heel bevredigends om zelf gezonde en lekkere yoghurt te maken!
U gaat naar huis met uw eigen yoghurt, maar ook met nieuwe kennis om in de praktijk te brengen!
Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtslieden zullen de taal van de workshop aanpassen aan de aanwezige deelnemers.
Locatie van de workshop
L'atelier est accessible en voiture ou en bus (116 et 200).
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
Geen beoordeling
Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.
€ 53,72 Excl. BTW
per persoonDe nieuwsbrief over handwerk
Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...
Contact
De taal veranderen