Vanaf
€ 65,29 Excl. BTW • € 79 Incl. BTW
per persoonOnze betaalmethoden
De workshop in detail
Wandel binnen in het prachtige atelier van Emilie en Pierre en zet een stap in de wereld van fermentatie!
Tijdens deze vier uur durende ontdekkingstocht leert u fermentatie te temmen en gemakkelijk te integreren in uw maaltijd.
Emilie en Pierre leiden u door deze fascinerende wereld door eerst de basisprincipes uit te leggen.
U leert ook meer over de cyclus van de seizoenen, seizoensgroenten en hun gebruik in de keuken.
Daarna is het aan u om rond dit thema een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert te bereiden.
Gefermenteerde groenten en fruit vormen de basis van uw verschillende bereidingen, gekruid met seizoensgebonden ingrediënten! Hebt u ooit venkelkonfijt met yoghurt geprobeerd? Of de combinatie van kimchi met pindakaas? Dankzij de begeleiding van de experts zult u originele en smakelijke lekkernijen bereiden! U zult moeten voorbereiden, koken, dresseren...
Tot slot kunt u met vreugde en nieuwsgierigheid uw culinaire creaties proeven en uw nieuwe instructieboekje doorbladeren om niets te vergeten.
Deze workshop is vooral een uitzonderlijk moment met specialisten op het gebied van smaak en fermentatie! Ga ervoor!
Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtslieden zullen de taal van de workshop aanpassen aan de aanwezige deelnemers.
Locatie van de workshop
L'atelier est accessible en voiture ou en bus (116 et 200).
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
3 beoordelingen
Laurence I
12/3/2023
C'était un super atelier : instructif et vraiment très bon ! Je conseille 👍
Fanny W
4/1/2023
Bonjour ! Un nouvel atelier est-il prévu ? 😊
€ 65,29 Excl. BTW
per persoonDe nieuwsbrief over handwerk
Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...
Contact
De taal veranderen
Aurélie M
12/5/2023
Un chouette atelier culinaire, aussi beau que bon, vraiment intéressant de découvrir tout ce qu’on peut faire avec la fermentation. Et Pierre est vraiment passionné ça fait plaisir de rencontrer des gens comme ça.