1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Drinken
  6. /
  7. Het maken van gefermenteerde dranken

Technisch

Productie van gefermenteerde drankjes

Ontdek de workshops : Productie van gefermenteerde drankjes

Maak uw eigen kombucha in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen kombucha 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Nieuw
Initiez-vous à l'art du kombucha in Brussel

Drinken 

Initiez-vous à l'art du kombucha 

€ 49

2u Bruxelles, Laeken  

Leer hoe azijn wordt gemaakt in Brussel

Eten 

Leer hoe azijn wordt gemaakt 

€ 39

2u Brussel, Laken  

Leer koken met koji in Brussel

Eten 

Leer koken met koji 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Maak je eigen kombucha als groep in Brussel

Drinken 

Maak je eigen kombucha als groep 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Maak uw eigen ginger ale in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen ginger ale 

€ 65

2u30 Rebecq  

Wat hebben ze gemeen? De passie

De gezichten van de Wecandoo gemeenschap

Maak kennis met onze ambachtslieden
Yannick: Fermentatiespecialist in Brussel

Yannick  Fermentatiespecialist, Brussel 

Emilie: Fermentatie Specialisten in Rebecq

Emilie  Fermentatie Specialisten, Rebecq 

Céline: Brasseurs de thé in Bruxelles

Céline  Brasseurs de thé, Bruxelles 

Meer dan 620 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie