1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Drinken
  6. /
  7. Het maken van gefermenteerde dranken

Technisch

Productie van gefermenteerde drankjes

Ontdek de workshops : Productie van gefermenteerde drankjes

Maak uw eigen kombucha in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen kombucha 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer hoe azijn wordt gemaakt in Brussel

Eten 

Leer hoe azijn wordt gemaakt 

€ 39

2u Brussel, Laken  

Leer koken met koji in Brussel

Eten 

Leer koken met koji 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Maak je eigen kombucha als groep in Brussel

Drinken 

Maak je eigen kombucha als groep 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Maak uw eigen ginger ale in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen ginger ale 

€ 65

2u30 Rebecq  

Wat hebben ze gemeen? De passie

De gezichten van de Wecandoo gemeenschap

Maak kennis met onze ambachtslieden
Yannick: Fermentatiespecialist in Brussel

Yannick 

Fermentatiespecialist, Brussel 

Emilie: Fermentatie Specialisten in Rebecq

Emilie 

Fermentatie Specialisten, Rebecq 

Meer dan 620 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Wecandoo

Wecandoo geeft iedereen de kans om een workshop te ervaren in het atelier van een lokale ambachtsman of -vrouw, om samen een eigen unieke creatie te maken. Een bijzondere ervaring waar je een vaardigheid kan ontdekken met gepassioneerde vakmensen en je eigen creativiteit kunt laten spreken.

Wecandoo

De nieuwsbrief over handwerk

Nieuwe ervaringen, inspirerende tips, fascinerende portretten, nieuws, evenementen...

Volg ons

De taal veranderen