Ontdek de extractie en bereiding van koffie
In het kort

Neem een duik in de wereld van koffie en proef met Harold of een lid van zijn team, ambachtelijke koffiebrander
1u30 van ontdekking met Marie-Emérence
Kennis van branden
Een zakje koffie van 250 gram
De workshop in detail
Welkom bij een boeiende workshop koffiebranden! Harold of een lid van zijn team begeleidt u bij het bezoek.
Hij stelt u eerst een compleet aromapanel van koffiesoorten voor en legt uit wat de smaak beïnvloedt en wat ze speciaal maakt ( door de producenten gebruikte methoden, soort plant, branden, extractiemethode, infusie...).
Daarna neemt u deel aan cupping. Dit is een proefmethode die bedoeld is om de koffies zo objectief mogelijk te beoordelen. U experimenteert met espresso of slow coffee.
Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een zak koffie en mooie herinneringen!
Locatie van de workshop
De werkplaats bevindt zich in de buitenwijken bij Brussel.
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
Nederlands

6 beoordelingen

Denys M
7/24/2024
L'atelier était très intéressant et l'artisan qui nous l'a proposé est particulièrement sympathique et très compétent. On sent que l'on a affaire à de vrais passionnés qui connaissent très bien l'univers du café !

Bart B
6/13/2024
Dankjewel om je degelijke ervaring en kennis op een aangename en deskundige manier te delen.

Sandrine L
4/27/2024
Très chouette expérience. J’ai appris beaucoup de choses et l’animateur était didactique et très à l’écoute À faire si vous aimez le café et découvrir de nouvelles saveurs et expériences

Loredana M
10/30/2023
Very nice experience! We had learnt a lot on coffee and the different brewing methods. The host was very welcoming and kind with us. We loved the all the coffees and the their store.

Morgane L
9/25/2023
Super expérience ! Merci beaucoup pour ce moment c’était très intéressant. Atelier à faire pour découvrir le monde de la torréfaction.
Misschien vind je dit ook leuk...
€ 45
per persoon
Alice L
12/6/2024
Très bon atelier pour découvrir plusieurs méthodes de dégustation du café! Très précis et didactique, super accueil. Et on en repart pas les mains vides... Merci beaucoup! :)