1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Eten
  6. /
  7. Fermentatie

Technisch

Onze workshops fermentatie

Ontdek de workshops : Fermentatie

Zelf hete saus maken in Brussel

Eten 

Zelf hete saus maken 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Maak uw eigen kimchi in Brussel

Eten 

Maak uw eigen kimchi 

€ 59

3u Brussel, Laken  

Leer hoe azijn wordt gemaakt in Brussel

Eten 

Leer hoe azijn wordt gemaakt 

€ 39

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Maak als groep je eigen hete sauzen in Brussel

Eten 

Maak als groep je eigen hete sauzen 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer koken met koji in Brussel

Eten 

Leer koken met koji 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Leer samen met je team over fermentatie in Brussel

Eten 

Leer samen met je team over fermentatie 

€ 80

3u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Réalisez vos légumes fermentés en équipe in Brussel

Eten 

Réalisez vos légumes fermentés en équipe 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Ideaal voor groepen
Bereid en bewaar uw seizoensgroenten in Brussel

Eten 

Bereid en bewaar uw seizoensgroenten 

€ 65

2u30 Rebecq  

Ideaal voor groepen
Uw eigen yoghurt maken in Brussel

Eten 

Uw eigen yoghurt maken 

€ 65

2u30 Rebecq  

Ideaal voor groepen
Bereid een volledige maaltijd met als thema fermenta in Brussel

Eten 

Bereid een volledige maaltijd met als thema fermenta 

€ 79

4u Rebecq  

Wat hebben ze gemeen? De passie

De gezichten van de Wecandoo gemeenschap

Maak kennis met onze ambachtslieden
Yannick: Fermentatiespecialist in Brussel

Yannick  Fermentatiespecialist, Brussel 

Emilie: Fermentatie Specialisten in Rebecq

Emilie  Fermentatie Specialisten, Rebecq 

Meer dan 620 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie