1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus

Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Ontdek de Italiaanse keuken en maak je eigen tagliatelle en pastasaus - Afbeelding nr. 9

2 uur op ontdekking met Terenzio

Kennis van de Italiaanse keuken

Je eigen, handgemaakte tagliatelle

€ 69

per persoon

De workshop in detail

  • 2u
  • 4 tot 10 deelnemers
  • 15 jaar min.
  • Ontdek het verhaal van Italiaanse pasta tijdens Chef Terenzio's tagliatelle workshop! Terenzio's deelt graag zijn dierbare familierecept, overgedragen door zijn moeder, Leonella.

    Je zult verschillende deegsoorten gaan maken. Van tijdloze klassiekers tot het gebruik van levendig groene spinazie, weelderige donkere chocolade en pittige cranberry, elke deegvariant belooft een ervaring.

    Daarna ga je aan de slag met een passende saus voor het type pasta dat je hebt gemaakt. Of het nu gaat om de stevige tomaat voor de klassieke, een frisse courgette-garnaal combinatie voor de groene, een rijke ragout van wild zwijn voor de chocolade, of een verfrissende tomaat-tonijn mix voor de cranberry, er is een smaak voor iedereen.

    Terenzio deelt ten slotte de geheimen van het perfect bereiden van pasta, en zorgt dat elke sliert tagliatelle een culinair kunststukje wordt. En dan, het moment suprême - proef jouw zelfgemaakte pasta, en geniet van wat je hebt gemaakt. 

    Tijdens de workshop kun je bij Terenzio al je culinaire vragen kwijt. Van pairingsuggesties tot complexe technieken: krijg een kijkje in de wereld van de Italiaanse keuken. 

    Dit allemaal (natuurlijk) onder het genot van een goed glas wijn of prosecco. 

    Als herinnering aan deze smaakvolle reis neem je wat tagliatelle mee naar huis, klaar om de magie in je eigen keuken opnieuw te beleven. 

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    English
    Italiano
    Nederlands

    Praktische informatie

    Craft your own ravioli and enjoy it with a choice of wine or prosecco.

    Complimentary water will be provided during the workshop to keep you refreshed and hydrated.

    Wecandoo - Ontmoet Terenzio

    Ontmoet Terenzio

    Chef

    Ontmoet Terenzio, een Italiaanse chef die de zon en smaken van Zuidoost-Apulië met zich meebrengt naar Nederland!

    Al 15 jaar noemt hij Nederland zijn thuis, maar zijn culinaire verhaal begon veel eerder, thuis, met zijn moeder Leonella. Zelfs toen ze hoogzwanger van hem was, draaide hun keuken om de kunst van het pastamaken. Veel van Terenzio's signatuurgerechten zijn een liefdevol eerbetoon aan Leonella's eeuwenoude recepten.

    Na verloop van tijd zette Terenzio de koksmuts op, en leende hij zijn expertise aan tal van fine-dining etablissementen. Maar het was de opstart van Mama's Ravioli, een avontuur dat hij samen met zijn vrouw begon, dat echt zijn passie ving.

    Ze gaan voor écht en authentiek: verse producten van onze lokale Nederlandse markten, gecombineerd met top-Italiaanse ingrediënten.

    Bij Mama’s Ravioli maken we elk gerecht met liefde en precisie. Met chef Terenzio maak je met elke hap een culinair reisje, van de Italiaanse kust tot aan onze bruisende Nederlandse markten.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 69

    per persoon
    Aanbod