Wecandoo - 0
Wecandoo - 2
Wecandoo - 3
Wecandoo - 4
Wecandoo - 5
Wecandoo - 6
Wecandoo - 7
Wecandoo - 8
Wecandoo - 9
Wecandoo - 10
Wecandoo - 11
Wecandoo - 12
Wecandoo - 13
Wecandoo - 14
Wecandoo - 15
Wecandoo - 16
Wecandoo - 17
Wecandoo - 18
Wecandoo - 19
Wecandoo - 20
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Terenzio

Maak kennis met Terenzio.

Chef

Amsterdam

Ontmoet Terenzio, een Italiaanse chef die de zon en smaken van Zuidoost-Apulië met zich meebrengt naar Nederland!

Al 15 jaar noemt hij Nederland zijn thuis, maar zijn culinaire verhaal begon veel eerder, thuis, met zijn moeder Leonella. Zelfs toen ze hoogzwanger van hem was, draaide hun keuken om de kunst van het pastamaken. Veel van Terenzio's signatuurgerechten zijn een liefdevol eerbetoon aan Leonella's eeuwenoude recepten.

Na verloop van tijd zette Terenzio de koksmuts op, en leende hij zijn expertise aan tal van fine-dining etablissementen. Maar het was de opstart van Mama's Ravioli, een avontuur dat hij samen met zijn vrouw begon, dat echt zijn passie ving.

Ze gaan voor écht en authentiek: verse producten van onze lokale Nederlandse markten, gecombineerd met top-Italiaanse ingrediënten.

Bij Mama’s Ravioli maken we elk gerecht met liefde en precisie. Met chef Terenzio maak je met elke hap een culinair reisje, van de Italiaanse kust tot aan onze bruisende Nederlandse markten.