Maak uw eigen lederen schoudertas

Brussel, Anderlecht

Ontdek de kunst van leerbewerking en maak uw eigen leren schoudertas met Kristina, leerbewerkster4 u ontdekking met Kristina

Kennis van lederwaren

Uw lederen schoudertas

175 €  / persoon

Verloop van de workshop

Kristina ontvangt u in haar boetiek-werkplaats in de Galeries Royales Saint Hubert voor een creatieve lederworkshop. Tijdens een 4 uur durende workshop maakt u een prachtige lederen schoudertas, volledig gepersonaliseerd en naar uw smaak.

Kristina geeft uitleg over de workshop en beschrijft de stappen om uw tas te maken. Ze vertelt u ook over leder en de derivaten ervan in de wereld van vandaag.

U kunt kiezen uit verschillende Europese lederkleuren om uw tas te maken! (zie foto) U kiest ook de kleur van het garen uit een ruim aanbod, evenals de kleur van een ongewoon en modern gaas waarmee uw tas wordt dichtgemaakt.

Zodra u uw elementen hebt gekozen, zet u uw tas in elkaar met behulp van de lederen vlechttechniek die Kristina op haar eigen wijze heeft herzien met geweven wasdraad.

En na afloop van de workshop vertrekt u fier met uw nieuwe, grote en lichte schoudertas!

Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtsvrouw past de taal van de workshop aan aan de aanwezige deelnemers.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Brussel


3 - 8 pers.


4u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in العربية, Français, English, Español


Maak kennis Kristina.

Kristina, van Libanese origine, is een volleerd leerbewerkster in de prachtige hoofdstad Brussel!

Na een opleiding aan de business school raakte ze gefascineerd door leer door ontmoetingen met ambachtslieden in de straten van Beiroet. Als autodidact werd ze op 23-jarige leeftijd geïnspireerd om haar eigen riemenmerk te beginnen toen ze van haar grootmoeder een stel vintage riemen kreeg. Dit leidde ertoe dat ze bij het lederwarenbedrijf Johnny Farah ging werken als ontwerper en productiemanager tussen Beiroet en New York. In 2015 besloot ze voor de liefde naar België te verhuizen en lanceerde ze haar merk KINAMANIA.

KINAMANIA organiseert creatieve workshops om iconische tassen te maken waarbij Kristina haar passie voor leer vermengt met moderne technologieën: ze herinterpreteert traditionele lederen vlechttechnieken die ze combineert met 3D-printing om elegante en gedurfde lederen stukken te creëren.

Kristina ontvangt u in haar boetiek-atelier in de Galeries Royales Saint Hubert, in het centrum van de stad, voor een ontdekking van het leer en de emotie die de creatie van een mooi voorwerp teweegbrengt!Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Jean C.

Op 14-02-2023
Merci pour l’atelier ! C’était super, un parfait moment et la fierté de repartir avec un superbe sac!

Chantal M.

Op 12-02-2023
Le cours est accessible à tout le monde car Kristina est patiente et son approche est très didactique. L'ambiance samedi dernier etait bonne enfant et groupe sympathique, nous avons passé un bon moment.
A refaire.
Merci Kristina nous avons toutes un splendide sac, chacune un différent par la personnalisation des détails.

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...