Ontwerp uw eigen schoudertas

Brussel, Anderlecht

Ontdek de kunst van leerbewerking en maak uw eigen lederen schoudertas met Kristina, leerbewerkster4 u ontdekking met Kristina

Kennis van lederwaren

Uw lederen schoudertas

145 €  / persoon

Verloop van de workshop

Neem een paar uur lang een duik in de wereld van leder met Kristina! U leert hoe u leder moet bewerken om een minimalistische en moderne lederen schoudertas te personaliseren, de ideale gezel voor uw dagelijks leven!

De workshop vindt plaats in een boutique-werkplaats in de Galeries Royales Saint Hubert. Kristina geeft uitleg over de workshop en de verschillende stappen om uw tas te maken. Ze vertelt ook over leder en de derivaten ervan in de moderne wereld. Dit alles in een vriendelijke en muzikale omgeving.

U krijgt de keuze uit twee kleuren Europees leder voor uw creatie: zwart of camel! U kiest ook de kleur van het garen uit een groot aantal beschikbare kleuren, evenals de kleur van een bijzondere en moderne naad die uw tas zal versieren.

Zodra u uw elementen hebt gekozen, zet u uw tas in elkaar dankzij de lederen vlechttechniek die Kristina naar haar hand heeft gezet met gevlochten wasdraad voor handnaaiwerk.

Na het naaien van de magneten, de schouderriem en de zijvouw, gaat u verder met verschillende afwerkingen voor een topcreatie!

U verlaat deze workshop met uw eigen prachtige lederen handtas!

Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtsvrouw past de taal van de workshop aan aan de aanwezige deelnemers.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Brussel


3 - 8 pers.


4u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in العربية, Français, English, Español


Maak kennis Kristina.

Kristina, van Libanese origine, is een volleerd leerbewerkster in de prachtige hoofdstad Brussel!

Na een opleiding aan de business school raakte ze gefascineerd door leer door ontmoetingen met ambachtslieden in de straten van Beiroet. Als autodidact werd ze op 23-jarige leeftijd geïnspireerd om haar eigen riemenmerk te beginnen toen ze van haar grootmoeder een stel vintage riemen kreeg. Dit leidde ertoe dat ze bij het lederwarenbedrijf Johnny Farah ging werken als ontwerper en productiemanager tussen Beiroet en New York. In 2015 besloot ze voor de liefde naar België te verhuizen en lanceerde ze haar merk KINAMANIA.

KINAMANIA organiseert creatieve workshops om iconische tassen te maken waarbij Kristina haar passie voor leer vermengt met moderne technologieën: ze herinterpreteert traditionele lederen vlechttechnieken die ze combineert met 3D-printing om elegante en gedurfde lederen stukken te creëren.

Kristina ontvangt u in haar boetiek-atelier in de Galeries Royales Saint Hubert, in het centrum van de stad, voor een ontdekking van het leer en de emotie die de creatie van een mooi voorwerp teweegbrengt!Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Esther P.

Op 13-03-2023
Très Belle expérience!
Accueil et déroulement du workshop hyper agréable. L'ambiance était au beau fixe!
Quel enrichissement de ressortir avec un sac réalisé de ses propres mains. Un vrai petit moment de bonheur 😍. A recommander

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...