1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula

Ideaal voor groepen
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 9
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 10
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 11
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 12
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 13
Wecandoo - Laat je team kennismaken met kaasmaken met Paula - Afbeelding nr. 14

3 uur op ontdekking met Paula

Kennis in kaasmaken

Twee handgemaakte kazen per persoon

Vanaf

€ 70 Excl. BTW β€’ € 84,70 Incl. BTW

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • Tot 20 personen
  • WORKSHOP ONTWORPEN VOOR TEAMS: Ga ambachtelijk aan de slag met je collega's. 

    Op zoek naar een leuke en interactieve teambuilding ervaring? Meld je aan voor Paula's workshop, waar jij en je collega's ondergedompeld worden in de wereld van ambachtelijke kaasmakerij!

    De sessie begint met een introductie in het fascinerende proces van het omzetten van melk in kaas. Paula begeleidt jullie door de twee basis stremming methoden en leert jullie hoe je twee verschillende verse kazen maakt. Je deelt een pan als duo en maakt je eigen kazen, waarbij je kunt experimenteren met verschillende kruiden en specerijen om jouw favoriete kaas te maken. 

    Nadat de kazen klaar zijn, sluit je de ervaring af met een proeverij, waarbij je kunt genieten van je vers gemaakte kazen. Dat is natuurlijk de perfecte manier om anderen jouw kazen te laten proeven en zo de band met je team te versterken. Als extraatje krijgt elke deelnemer zijn twee zelfgemaakte kazen mee naar huis om later van te genieten.

    Voor wie thuis ook zijn eigen kaas wilt maken, biedt Paula de mogelijkheid om een kit aan te schaffen, compleet met recepten voor het maken van je eigen perskaas.

    Voor een meerprijs kun je de ervaring ook verlengen met een maaltijd na de workshop, met opties zoals kaasfondue, een uitgebreide kaasproeverij of burrito's met salade en bijgerechten. Als je jouw wensen aangeeft bij het doen van een aanvraag, zal Paula je laten weten wat er allemaal mogelijk is. 

    Deze workshop is een unieke manier om samen te werken, te leren en natuurlijk te ontdekken hoe kaas nou eigenlijk wordt gemaakt. 

    Locatie van de workshop

    Je kunt betaald parkeren in de buurt, maar de locatie is vooral gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    EspaΓ±ol
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet De Kaasserie

    Ontmoet De Kaasserie

    Kaasmaker en ontwerper

    Paula's reis als interieur- en productontwerper is nauw verweven met haar rijke culturele erfgoed en persoonlijke ervaringen. Geboren in Mexico, bracht haar levenspad haar van Memphis naar Chili, naar Frankrijk en nu naar Nederland. Deze diverse culturele invloeden zie je duidelijk terug in haar werk - en dan vooral in haar liefde voor levendige kleuren en dynamische ontwerpen, een eerbetoon aan haar Mexicaanse roots.

    Haar band met eten, voornamelijk de traditionele Mexicaanse keuken, speelt een cruciale rol in haar creatieve uitingen. In Amsterdam zorgde het verlangen naar Chileense kaas ervoor dat ze kaasmaken ging verkennen, wat leidde tot de creatie van 'Shaping Cheese' - een reeks aan prachtig ontworpen porseleinen vormen voor het thuis maken van kaas.

    Dit culinaire avontuur groeide uit tot 'De Kaasserie', waar Paula haar ontwerpexpertise combineert met haar passie voor eten. Door middel van kaasmaakworkshops biedt ze anderen de kans om het plezier van het maken van ambachtelijke kaas te beleven. Voor Paula is 'De Kaasserie' niet zomaar een bedrijf, maar een persoonlijke ruimte waar ze opnieuw contact maakt met haar erfgoed en anderen uitnodigt om de kunst van het kaasmaken te ontdekken.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 70 Excl. BTW

    per persoon