Taste food and beer pairings with a zygologist
In brief

Explore a range of flavours and enjoy a delicious beer and food pairing tasting with Hélène, zythologist
2h of discovery with Helene
Knowledge in food and beer pairing
A delicious tasting of food and beer pairings
€49
per personThe workshop in detail
Embark on a tasty journey with Hélène!
She's delighted to open the doors to her workshop, where you'll have the unique opportunity to taste food and craft beer pairings.
During this experience, you'll have the chance to explore 5 different pairings, from savoury to sweet, to awaken your taste buds.
Guided by your senses, you'll learn to understand and appreciate the subtleties of the suggested pairings. Throughout the workshop, the expert will reveal the secrets of a successful pairing: why it works, the sensations on the palate and the harmony of flavours.
By the end of the workshop, you'll leave with a new perspective on beer and plenty of tasty memories!
Workshop location
The studio is easily accessible by public transport.
Additional information
Languages of the workshop
Français
English

5 comments

Fanny M
3/2/2025
Merci Hélène pour cet atelier passionnant ! Nous avons appris plein de choses dans une atmosphère conviviale et détendue. Bref un atelier tout en passion, générosité et simplicité.

Emilie V
12/7/2024
Super chouette activité pour en découvrir plus sur les accords mets et bières. Hélène explique avec professionnalisme les différents points d'attention pour qu'un accord fonctionne bien. Les mets étaient d'ailleurs délicieux, que demander de plus ? Merci pour ce chouette atelier !

Olivier G
12/6/2024
Merci Hélène pour l’atelier à la fois convivial, instructif et qui fait du bien aux papilles. J’en ressort avec une autre approche de la bière, pas seulement à boire en apéro, mais aussi à accorder avec différents mets.

Benoit V
12/6/2024
Belles découvertes ! Bonne continuation !
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€49
per person
Elodie M
3/5/2025
Hélène est passionnée et passionnante ! Elle partage volontiers son savoir, mais en laissant aussi beaucoup d'espace à l'échange et aux impressions des convives. Petit plus : la majorité des mets étaient artisanaux ! Très contente de l'atelier.