1. Wecandoo
  2. /
  3. Creaties
  4. /
  5. Fermented food & drinks

Aanmaak

Gefermenteerd drankje

Ontdek de workshops : Gefermenteerd drankje

Maak uw eigen kombucha in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen kombucha 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer koken met koji in Brussel

Eten 

Leer koken met koji 

€ 45

2u Brussel, Laken  

Leer hoe azijn wordt gemaakt in Brussel

Eten 

Leer hoe azijn wordt gemaakt 

€ 39

2u Brussel, Laken  

Initiez-vous à l'art du kombucha in Brussel

Drinken 

Initiez-vous à l'art du kombucha 

€ 49

2u Bruxelles, Laeken  

Brew your own kefir or ginger beer in Waver

Drinken 

Brew your own kefir or ginger beer 

€ 70

3u Lasne, Wavre  

Ideaal voor groepen
Maak uw eigen ginger ale in Brussel

Drinken 

Maak uw eigen ginger ale 

€ 65

2u30 Rebecq  

Om nog meer vaardigheden te leren kennen

Verschillende technieken

Workshops Het maken van gefermenteerde dranken

Het maken van gefermenteerde dranken 

5 ervaringen 

Workshops Alcoholvrije drankenproductie

Alcoholvrije drankenproductie 

2 ervaringen 

Workshops Fermentatie

Fermentatie 

2 ervaringen 

Workshops Brouwen

Brouwen 

2 ervaringen 

Wat hebben ze gemeen? De passie

De gezichten van de Wecandoo gemeenschap

Maak kennis met onze ambachtslieden
Yannick: Fermentatiespecialist in Brussel

Yannick  Fermentatiespecialist, Brussel 

Emilie: Fermentatie Specialisten in Rebecq

Emilie  Fermentatie Specialisten, Rebecq 

Mary: Brewers in Lasne

Mary  Brewers, Lasne 

Céline: Brasseurs de thé in Bruxelles

Céline  Brasseurs de thé, Bruxelles 

Meer dan 620 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie