Ontwerp en maak een uniek sieraad van Fairmined zilver.

Brussel, Centrum

Ontdek de wereld van sieraden en maak een uniek sieraad in gesmeed zilver met Saskia, goudsmid4 u ontdekking met Saskia

Kennis van sieraden

Uw zilveren sieraad

395 €  / persoon

Verloop van de workshop

Deze workshop wordt verzorgd door Saskia, een ervaren zilversmid en docente.

U krijgt de gelegenheid om de technieken en methoden van het zilversmeden te leren kennen en, spannend genoeg, uw eigen sieraden te maken.

De sessie begint met een discussie over uw ideeën voor een sieraad van Fairmined zilver. Dit kan een ring, een paar oorbellen of een hanger zijn. Saskia helpt u bij het uitwerken van uw ideeën.

Zodra uw ontwerp klaar is, gaat u aan de slag op de werkbank van de juwelier. U leert edelsmeedtechnieken, zoals het vormen, modelleren en afwerken van uw gekozen sieraad.

Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen creatie.

De prijs van de workshop is inclusief Fairmined zilver. U kunt er ook voor kiezen om uw sieraden te laten maken van Fairmined milieuvriendelijk goud. Vraag in dat geval een offerte aan. Aangezien de workshop slechts vier uur duurt, is het de bedoeling sieraden te maken zonder edelstenen. Als u edelstenen wenst, worden daarvoor extra kosten in rekening gebracht, met een wachttijd van een week voor het zetten van de stenen.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Brussel


1 pers.


4u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in Français, English, Nederlands


Maak kennis Saskia.

"Het lijkt geen 20 jaar, als je passie je carrière is" - Dat is Saskia's motto!

Ze richtte haar bedrijf op in 1999. Sindsdien is het in vele opzichten gegroeid en veranderd. Aan haar werktafel is ze als een alchemist die materialen met emoties versmelt. 

Haar universitaire studies juweelontwerp (1993-1998) lieten haar toe de wereld rond te reizen : België, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, enz. Deze landen lieten haar toe een groot aantal culturen, leermethodes en verschillende juwelentechnieken te ervaren. Op het einde van haar studies vestigde ze zich in Londen en ontwierp en maakte ze haar eigen juwelencollecties. Haar creaties werden verkocht in winkels en galerijen en tentoonstellingen. 

Edelstenen zijn een constante in haar werk. Bij de edelsteenhandelaars voelt zij zich als een kind in een snoepwinkel. Duurzaamheid is fundamenteel in haar werk. In al haar creaties werkt ze met ethische Fairmined materialen. 

Sinds 2009 werkt ze in haar atelier in Brussel. Het is een stad die haar ontwerpen inspireert door de energie van hedendaags Belgisch design. Ze koos voor haar atelier in de Dansaertwijk, het creatieve centrum van Brussel. 

Ze houdt ervan iets persoonlijks te creëren, samen met haar klanten, door hun ideeën een driedimensionale vorm te geven en hun droomjuweel te realiseren. Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...