Sofie D

Ambachtelijk Leerbewerkster

Antwerpen


Sofie is zo gepassioneerd door mode dat zij op 16-jarige leeftijd al ingeschreven was in een gespecialiseerde school. Zij was dol op het maken van kleding, maar tijdens haar avondcursussen schoenmaken bij Syntra Tongeren ontdekte zij een echte passie voor leer. Zij voltooide haar opleiding in Marokko, waar zij meer leerde over het maken van tassen. Sindsdien is zij een ambachtsvrouw geworden met een passie voor het ontwerpen en vervaardigen van leren tassen.

In haar werk kiest zij altijd voor duurzaamheid. Haar productie wordt uitsluitend door de vraag van de klanten bepaald en zij gebruikt gerecupereerd leder uit de industrie. Ze streeft ernaar een ervaring te creëren die het vakmanschap en de kwaliteit van haar leren tassen in de verf zet. Haar doel is haar visie over te brengen zonder uit het oog te verliezen wat voor haar belangrijk is.

Haar merk is krachtig door haar ontwerpen, een mooi evenwicht tussen minimalisme en detail.

Deze pittige ambachtsvrouw heet u welkom in haar atelier dat zij deelt met andere ambachtslieden: een zeefdrukker, een juwelier en een schilder.

Of het nu door haar werk is, een glas goede wijn, een kop koffie of een paar danspasjes, Sofie is een echte gepassioneerde ambachtsvrouw. 

Ontmoet Sofie D in beeld


De workshops van Sofie D